Χωρίς τον αρχηγό της στο Μουντιάλ η Ρωσία

Πλήγμα για την εθνική ομάδα της Ρωσίας ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η "αρκούδα" θα στερηθεί τις υπηρεσίες του αρχηγού της, Ρόμαν Σιρόκοφ, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Χωρίς τον αρχηγό της στο Μουντιάλ η Ρωσία

Η... επιδημία των τραυματισμών πριν από το Μουντιάλ συνεχίζεται. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Ρωσίας να χάσει ένα βασικό της παίκτη και να κάνει αναγκαστική αλλαγή στην αποστολή της. Η απώλεια, μάλιστα, είναι σημαντική, καθώς στη Βραζιλία δεν θα ταξιδέψει ο αρχηγός της ομάδας και πολύπειρος Ρόμαν Σιρόκοφ.

Ο άσος της Ζενίτ, που είχε τραυματιστεί μερικές μέρες πριν, μην καταφέρνοντας να συμμετέχει σε κανένα από τα τρία φιλικά που έδωσε η Ρωσία στο στάδιο προετοιμασίας της. Ελπίδες υπήρχαν, έστω και για κάποια λεπτά συμμετοχής, αλλά μετά το τελευταίο φιλικό με το Μαρόκο διαψεύστηκαν. Μάλιστα, όπως δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Φάμπιο Καπέλο, ο παίκτης θα μεταβεί στην Φινλανδία, προκειμένου να κάνει εγχείρηση.

Τη θέση του θα πάρει ο άπειρος 21χρονος μέσος Πάβελ Μογκιλέβετς, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει μόλις μια συμμετοχή με τη φανέλα της χώρας του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK