Χωρίς Τοροσίδη και Παπαδόπουλο η προπόνηση λόγω κίνησης...

Χωρίς τους Βασίλη Τοροσίδη και Αβραάμ Παπαδόπουλο έγινε την Κυριακή η προπόνηση του Ολυμπιακού μετά την εορταστική άδεια των Χριστουγένννων.

Χωρίς Τοροσίδη και Παπαδόπουλο η προπόνηση λόγω κίνησης...
Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού εγκλωβίστηκαν στην μποτιλιαρισμένη Εθνική οδό με αποτέλεσμα ο Τοροσίδης να φτάσει προς το τέλος του προγράμματος, ενώ ο Παπαδόπουλος δεν κατάφερε να φτάσει ποτέ στο Ρέντη.

Τις επόμενες μέρες ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα αποφασίσει αν θα πληρώσουν πρόστιμο οι δύο παίκτες, οι οποίοι πάντως φρόντισαν να ενημερώσουν για την αργοπορία τους.

Από την προπόνηση απουσίασαν επίσης, οι Ντουντού, Ντιόγκο, Λέτο και Μπελούτσι οι οποίοι έχουν μια επιπλέον ημέρα άδεια και θα προπονηθούν το απόγευμα της Δευτέρας.

Κατά τα λοιπά, το πρόγραμμα της ομάδας ακολούθησαν οι Ντομί και Λεονάρντο. Ο δεύτερος από την Δευτέρα θα ακολουθεί πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει μέρος της προπόνησης με την ομάδα και ακολούθως το ατομικό του πρόγραμμα.

Ο Στολτίδης ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε κίνησιοθεραπεία και ασκήσεις ενδυνάμωσης, ενώ ο Μήτρογλου πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και τρέξιμο στο γήπεδο. Ο Ζεβλάκοφ που ταλαιπωρείται από ίωση, πήγε στο Ρέντη, εξετάστηκε, του δόθηκε φαρμακευτική αγωγή και επέστρεψε στο σπίτι του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK