Χωρίς Τζεμπούρ η 23άδα της Αλγερίας

Τη λίστα με τους 23 παίκτες που θα ταξιδέψουν στη Βραζιλία έδωσε στη δημοσιότητα ο τεχνικός της Αλγερίας, Βαχίντ Χαλίλχοβιτς, με τον Ραφίκ Τζεμπούρ να μην συμπεριλαμβάνεται σε αυτή. Διαβάστε αναλυτικά την αποστολή της Αλγερίας.

Χωρίς Τζεμπούρ η 23άδα της Αλγερίας
PHOTOGRAPH: ANIS BELGHOUL/AP

Με την προθεσμία που έχει δώσει η FIFA στις χώρες για να δηλώσουν τις τελικές τους αποστολές να λήγει σήμερα (2/6), σιγά σιγά δείχνει να συμπληρώνεται το παζλ του Μουντιάλ. Επόμενη χώρα που έδωσε τη λίστα με τους 23 παίκτες που θα την αντιπροσωπεύσουν στα γήπεδα της Βραζιλίας, είναι η Αλγερία.

Ο γνώριμος στο ελληνικό κοινό, Ραφίκ Τζεμπούρ δεν συμπεριλήφθηκε στη λίστα του τεχνικού της χώρας, Βαχίντ Χαλίλχοβιτς και δεν θα τον δούμε να αγωνίζεται στο προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο. Όσον αφορά τους "κομμένους", αυτοί είναι οι Αζεντίν Ντουκχά, Νασερεντίν Κχουαλέντ, Ραφίκ Τζεμπούρ, Αντλέν Γκεντιούρα, Φουέ Καντίρ, Αμίρ Καραουί, Ριάντ Μπουντεμπούζ.

Με αρκετό ταλέντο οι Αλγερινοί και πολλούς παίκτες που αγωνίζονται σε Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία. Διαβάστε αναλυτικά την αποστολή της Αλγερίας:

Τερματοφύλακες:

Μοχαμέντ Ζεμαμούς (USM Αλζέρ), Ραΐς Μπολχί (ΤΣΣΚΑ Σόφιας), Σεντρίκ Σι Μοχαμέντ (CS Κονσταντέν),

Αμυντικοί:

Καρλ Μετζανί (Βαλανσιέν), Αϊσά Μαντί (Ρεμς), Ματζίντ Μπουγκερά (Λεκουίγια), Φαουζί Γκουλάμ (Νάπολι), Ραφίκ Χαλίς (Ακαντέμικα), Εσαΐντ Μπελκαλέμ (Γουότφορντ), Λιασίν Κανταμουρό (Μαγιόρκα), Τζαμέλ Μεσμπά (Λιβόρνο), Μεχντί Μοστεφά (Αζαξιό)

Μέσοι:

Σοφιάν Φεγκουλί (Βαλένθια), Σαφίρ Ταϊντέρ (Ίντερ), Μεχντί Λασέν (Χετάφε), Αμπντελμουμέν Τζαμπού (Κλαμπ Αφρικέν), Γιασίν Μπραχιμί (Γράναδα), Χασάν Γεμπντά (Ουντινέζε), Ναμπίλ Μπενταλέμπ (Τότεναμ), Ριάντ Μαχρέζ (Λέστερ)

Επιθετικοί:

Ισλάμ Σλιμάνι (Σπόρτινγκ Λισαβόνας), Χιλέλ Σουντάνι (Ντίναμό Ζαγκρεμπ), Ναμπίλ Γκιλάς (Πόρτο)

News 24/7

24MEDIA NETWORK