Χωρισμένη στα δύο η Γιουβέντους, μάχη για τον επόμενο προπονητή

Η συνεργασία του Αλέγκρι με την Γιούβε μοιάζει να έχει ήδη τελειώσει και οι Ιταλοί αναζητούν τον επόμενο προπονητή. Δύο τα στρατόπεδα στη διοίκηση.

Juventus' head coach Massimiliano Allegri smiles during the group H Champions League soccer match between Maccabi Haifa and Juventus at Sammy Ofer stadium, in Haifa, Israel, Tuesday, Oct. 11, 2022. (AP Photo/Ariel Schalit)
Ο Μάσιμο Αλέγκρι (AP PHOTO/ARIEL SCHALIT)

Ο Μάσιμο Αλέγκρι θα φύγει από την Γιουβέντους, σύμφωνα με πληθώρα δημοσιευμάτων στην Ιταλία, και το κλαμπ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή. Ο δημοσιογράφος Ρούντι Γκαλέτι σε ανάρτησή του στο Χ υποστήριξε ότι στην Γιούβε οι αρμόδιοι για την πρόσληψη του νέου τεχνικού είναι διχασμένοι.

Υπάρχει συγκεκριμένη ομάδα ατόμων στη διοίκηση που επιθυμεί την επιστροφή του Αντόνιο Κόντε. Το γκρουπ αυτό πιέζει με κάθε τρόπο για να αναλάβει ο Ιταλός, χωρίς ωστόσο να έχει προχωρήσει κάτι.

Όπως επίσης δεν έχει προχωρήσει και το θέμα του Τιάγκο Μότα τον οποίο θέλει διακαώς ο άλλος πόλος εντός της Γιουβέντους. Ο Μότα, πάντως, πάει να γίνει δύσκολη υπόθεση αφού το ελκυστικό ποδόσφαιρο της Μπολόνια έχει κάνει και τον ίδιο να μοιάζει ως ιδανική περίπτωση για την Μπαρτσελόνα και άλλες δύο κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας.

Ο Γκαλέτι, βέβαια, δεν αναφέρει στο δημοσίευμά του ποια είναι τα δύο κλαμπ στο Νησί. Σε κάθε περίπτωση επιμένει ότι ο Βραζιλιανοϊταλός δεν έχει δώσει τα χέρια με κανέναν. Το συμβόλαιο του 41χρονου κόουτς με την Μπολόνια εκπνέει το καλοκαίρι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK