Χουανφράν: "Θα ξαναπάμε στον τελικό"

Οι παίκτες της Ατλέτικο Μαδρίτης αποδέχθηκαν με δυσκολία την ήττα στον τελικό του Champions League με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης και υποσχέθηκαν ανάλογη συνέχεια.

Χουανφράν: "Θα ξαναπάμε στον τελικό"

"Ήταν ένας πολύ αμφίρροπος τελικός. Το γκολ του Σέρχιο μας πλήγωσε πάρα πολύ. Ο κόσμος μας δεν θα πρέπει να απογοητεύεται. Θα παίξουμε και σε άλλον τελικό Champions League. Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα που τα έδωσε όλα. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Συγχαίρουμε τους πρωταθλητές", δήλωσε ο Χουανφράν.

Ο αρχηγός Γκάμπι σημείωσε από την πλευρά του: "Φέραμε ισοπαλία και αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Στην παράταση, ήταν δίκαιοι νικητές. Περάσαμε έναν χρόνο δίνοντας μάχη σαν άγρια ζώα και φτάσαμε μέχρι εκεί που μπορούσαμε".

Όσο για το επεισόδιο του Ντιέγκο Σιμεόνε με τον Ραφαέλ Βαράν στο τέλος, αποκάλυψε ότι ο Γάλλος στόπερ έκανε μία άσχημη χειρονομία: "Πρέπει να μάθεις πώς να χάνεις. Είναι μικρός ακόμα. Φεύγοντας από το γήπεδο, έκανε μία άσχημη χειρονομία. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και ελπίζω ότι αυτός δεν θα είναι ο τελευταίος τίτλος της σεζόν".

Ο Τιάγκο από την πλευρά του σημείωσε: "Τα δώσαμε όλα και στο τέλος δεν είχαμε άλλη δύναμη. Είμαστε λυπημένοι, επειδή ήμασταν πολύ κοντά. Μπορούμε να πούμε μόνο ευχαριστώ στον κόσμο μας που μας ακολούθησε και θα συνεχίσουμε να δίνουμε τις ζωές μας γι' αυτά τα χρώματα. Είμαι περήφανος γι' αυτήν την ομάδα".

Διαβάστε ακόμη

Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης 4-1 παρ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK