Χουνέρι στον Γκουαρδιόλα από την Νάπολι!

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έκανε προσωπική εισήγηση στη διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτηση του Φαουζί Γκουλάμ όμως η Νάπολι σκοπεύει να τον αφήσει στα κρύα του λουτρού...

Manchester City head coach Pep Guardiola touches hands with Manchester City's Sergio Aguero as he is substituted during the Champions League Group F soccer match between Manchester City and Shakhtar Donetsk at Etihad stadium, Manchester, England, Tuesday, Sept. 26, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City head coach Pep Guardiola touches hands with Manchester City's Sergio Aguero as he is substituted during the Champions League Group F soccer match between Manchester City and Shakhtar Donetsk at Etihad stadium, Manchester, England, Tuesday, Sept. 26, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Φαουζί Γκουλάμ έχει εντυπωσιάσει άπαντες στην Νάπολι, στην Ιταλία αλλά και σε όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη με την παρουσία του στη Serie A από το 2014 και μετά με τη φανέλα των "παρτενοπέι" και ο Πεπ Γκουρδιόλα κάνει τα πάντα για να τον φέρει στην Μάντσεστερ Σίτι για να καλυψει το κενό του λαβωμένου Μεντί.

Το όπλο του είναι το "γεμάτο" ταμείο των "πολιτών" και το γεγονός πως το συμβόλαιο του Γκουλάμ με την Νάπολι λήγει το καλοκαίρι του 2018 (από 1η Ιανουαρίου μπορεί να διαπραγματευτεί μόνος του με ομάδα της αρεσκείας του), ωστόσο οι άνθρωποι της πρωτοπόρου της Serie A δεν μένουν με σταυρωμένα τα χέρια.

Napoli's Faouzi Ghoulam reacts after Real Madrid's Sergio Ramos scored their first goal during the Champions League round of 16, second leg, soccer match between Napoli and Real Madrid at the San Paolo stadium in Naples, Italy, Tuesday March 7, 2017. (AP Photo/Andrew Medichini)
Napoli's Faouzi Ghoulam reacts after Real Madrid's Sergio Ramos scored their first goal during the Champions League round of 16, second leg, soccer match between Napoli and Real Madrid at the San Paolo stadium in Naples, Italy, Tuesday March 7, 2017. (AP Photo/Andrew Medichini) AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Όπως αποκάλυψε η "Gazzetta dello Sport", παρά το έντονο ενδιαφέρον για τον παίκτη αλλά και τα 25.000.000 ευρώ της ρήτρας για αυτόν, η Νάπολι δεν είναι διατεθειμένη να τον αφήσει ακόμα και για το παραπάνω ποσό και σχεδόν έχει καταφέρει να συμφωνήσει μαζί του για νέο συμβόλαιο.

Αν το υπογράψει ο 26χρονος Αλγερινός άσος θα βάζει στον τραπεζικό του λογαριασμό ετησίως 3.500.000 ευρώ, ποσό διόλου ευκαταφρόνητο αν αναλογιστεί κανείς πως υπέγραψε το 2014 (μεταγραφή από την Σεντ Ετιέν) έχοντας συμφωνήσει για 1.000.000 ευρώ το χρόνο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK