Χρηματικό δέλεαρ

Χρηματικό μπόνους ετοιμάζουν στη Νίκη Βόλου, προκειμένου να δελεάσουν τους παίκτες της ομάδας, ενόψει των τεσσάρων πολύ δύσκολων αγώνων που ακολουθούν στο πρόγραμμα της ομάδας.

Χρηματικό δέλεαρ

Χρηματικό μπόνους ετοιμάζουν στη Νίκη Βόλου, προκειμένου να δελεάσουν τους παίκτες της ομάδας, ενόψει των τεσσάρων πολύ δύσκολων αγώνων που ακολουθούν στο πρόγραμμα της ομάδας. Οι εκτός έδρας αναμετρήσεις με Κέρκυρα, Προοδευτική, Παναχαϊκή και ο εντός έδρας αγλώνας με τον Εργοτέλη, είναι σημαντικοί για την μετέπειτα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, γεγονός που κάνει τη διοίκηση να κάνει οτι περνάει από το χέρι της προκειμένου να δώσει στους παίκτες μεγαλύτερο κίνητρο για τη νίκη.

To μόνο που μένει για την επισημοποίηση της απόφασης είναι να ανακοινωθεί και επίσημα, κάτι που θα γίνει στην τελευταία προπόνηση της ομάδας.

Στο αγωνιστικό μέρος ο Σενουσί αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα που εμφανίστηκε την τελευταία στιγμή και δεν θα πάρει μέρος στις προπονήσεις για δύο ημέρες, κάτι που κάνει την συμμετοχή του στον αγώνα με την Κέρκυρα, εξαιρετικά αμφίβολη. Απών από το συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι και ο τιμωρημένος Στεφάνοφ.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως η ψυχολογία των αικτών είναι στα ύψη μετά τις τελευταίς τους επιτυχίες, που έχουν φέρει την ομάδα ψηλά στην βαθμολογία. Κάτι που θα μετρήσε σίγουρα και στο παιχνίδι με την Κέρκυρα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK