Χριστόπουλος: ''Τι νοοτροπία είναι αυτή;''

Πολλά παράπονα από τη συμπεριφορά των παικτών του στα τελευταία 20 λεπτά του αγώνα με την Νίκη Βόλου είχε ο Γιάννης Χριστόπουλος, ο οποίος δήλωσε ότι θυμήθηκε τον περυσινό Πλατανιά ορισμένων αγώνων.

Χριστόπουλος: ''Τι νοοτροπία είναι αυτή;''

"Η ομάδα μου σήμερα παρουσίασε δύο πρόσωπα. Κερδίσαμε νωρίς την αποβολή του αντιπάλου και από εκεί και μετά κάναμε καλή διαχείριση, κερδίζοντας τις περισσότερες μονομαχίες και μη δίνοντας δικαιώματα. Τα τελευταία 20-25 λεπτά, χωρίς να υπάρχει καμία εντολή για να ρίξουμε ρυθμό, ξαφνικά είδα τους περισσότερους παίκτες μου να κατεβάζουν ταχύτητα'', είπε αρχικά ο τεχνικός του Πλατανιά.

Και προσέθεσε: ''Είμαι απογοητευμένος από αυτήν την συμπεριφορά. προσπάθησα κατά τη διάρκεια του αγώνα να τους αλλάξω σκέψη, αλλά δεν τα κατάφερα. Όταν λέω να έχουμε ρυθμό, δεν εννοώ να βάλουμε πολλά γκολ. Να κερδίζουμε τις μονομαχίες, να είμαστε αγωνιστικοί, να έχουμε καλό αμυντικό τρανζίσιον, να πηγαίνουμε εμείς πρώτοι στη μπάλα. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή τη νοοτροπία.

Ο κόσμος ήρθε να δει την ομάδα να παίζει 90 λεπτά. Μετά τον Πανθρακικό και τη Βέροια, που η ομάδα προσπαθούσε να δαγκώσει στον αγωνιστικό χώρο, ακόμη και με 9 παίκτες, πώς σήμερα έρχονται αυτά τα λεπτά να γκρεμίσουν στα μάτια τα δικά μου την εικόνα που είχαμε φτιάξει. Πολύ κακή νοοτροπία από κάποιους. Αυτά τα 20 λεπτά μου θύμισαν, και συγγνώμη που θα το πω, τον περυσινό Πλατανιά ορισμένων παιχνιδιών. Δεν μπορώ να το εξηγήσω.

Θέλω να ζητήσω συγγνώμη προς τον κόσμο εκ μέρους των ποδοσφαιριστών μου. Κάναμε αναγκαστικές αλλαγές. Σέβομαι την προσπάθεια που κάνουν οι παίκτες της Νίκης και ο κ. Τζαναβάρας. Να τους ευχηθώ καλή συνέχεια και να λυθούν τα προβλήματά τους''.

Ερωτηθείς τι κρατάει από το καλό πρόσωπο του Πλατανιά μέχρι το 70', ο Γιάννης Χριστόπουλος απάντησε: "Το σημερινό παιχνίδι δεν αντέχει σε υψηλή κριτική γιατί αγωνιζόμασταν με παίκτη παραπάνω από το 6ο λεπτό. Παρόλα αυτά, το διαχειριστήκαμε σωστά, βγάλαμε φάσεις από τα πλάγια, προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, όταν έπρεπε να έχουμε υπομονή, το κάναμε. Αλλάξαμε πολλές φορές πλευρά. Θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε κι άλλα πράγματα αλλά σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από την λειτουργία που είχε η ομάδα μου".

Για το γεγονός ότι έπαιξαν μαζί ως βασικοί για πρώτη φορά στην επίθεση οι Ναζλίδης-Τόρες και για το αν θα έπρεπε να "κρατήσει" τελικά τη νίκη που πέτυχε μετά από καιρό ο Πλατανιάς ή το μέτριο τελευταίο εικοσάλεπτο είπε: "Καταρχήν, το κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και διαλέγουμε το σχηματισμό που θα παίξουμε ανάλογα τον αντίπαλο. Δεύτερον, με όλο το σεβασμό που έχω στο πρόσωπό σας, αυτή η ερώτηση έχει γίνει κουραστική προς εμένα. Σίγουρα η ομάδα μας σκόραρε αλλά λέω και πάλι ότι δεν πρέπει να παρασυρθούμε απ' αυτό κι ότι το παιχνίδι δεν αντέχει σε υψηλή κριτική όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι. Πιστεύω ότι καταλαβαίνετε τι σας λέω. Σας ευχαριστώ".

Αναφερόμενος, τέλος, στο μεταγραφικό πλάνο κι αν το έχει παραδώσει στη διοίκηση τόνισε: "Το πλάνο υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό αλλά δεν θέλω να μιλήσω τώρα γι' αυτό. Μιλάμε για το παιχνίδι πρωταθλήματος και δεν θα ήθελα να κάνω κάποια συζήτηση σ' αυτό το θέμα. Το πλάνο έχει παραδοθεί στη διοίκηση εδώ και πολύ καιρό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK