"Χρυσάφι" από Βραζιλία κοιτάζει η Τσέλσι (VIDEO)

Ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του Βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου έχει βάλει στο στόχαστρο η Τσέλσι. Πρόκειται για τον 19χρόνο επιθετικό της Φλουμινένσε, Κένεντι.

Kenedy mandou a torcida se calar
Kenedy mandou a torcida se calar KENEDY MANDOU A TORCIDA SE CALAR

Στην Ευρώπη δεν παραμιλούν (ακόμα τουλάχιστον) με το άκουσμα του ονόματος του. Στην Βραζιλία όμως αποθεώνουν τις ικανότητες του Κένεντι και πιστεύουν πως μπορεί να αποτελέσει το νέο αστέρι της "σελεσάο".

Σύμφωνα με βραζιλιάνικο δημοσίευμα, η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο έχει ήδη έρθει σε επαφή με τον 19χρόνο επιθετικό και τον έχει πείσει να κάνει το ταξίδι Βραζιλία-Αγγλία. Φημολογείται μάλιστα πως και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μπει "σφήνα" για την απόκτηση του, αλλά η βραζιλιάνική αποικία που έχει δημιουργηθεί στην Τσέλσι (Γουίλιαν, Φελίπε Λουίς, Όσκαρ) παίζει θετικό ρόλο για τον ίδιο.

Το στυλ παιχνιδιού του, μοιάζει πάρα πολύ με του επίσης Βραζιλιάνου, Χουλκ που αγωνίζεται στην Ζενίτ. Έχει ύψος 1.81 με εξαιρετικά φυσικά προσόντα, είναι πολύ τεχνίτης, αλλά το κύριο προσόν του είναι το "φαρμακερό" αριστερό του. Αγωνίζεται τόσο στο κέντρο της επίθεσης όσο και στις πτέρυγες.

Πάρτε μία γεύση από τις ικανότητες του:

Με τις μικρές εθνικές ομάδες έχει 13 συμμετοχές με 6 γκολ στην Κ17 και 7 συμμετοχές με 1 γκολ στην Κ20. Σίγουρα έχει όλο το μέλλον μπροστά του για να καταφέρει κάποια στιγμή να κερδίσει την "παρθενική" του κλήση στην ανδρών. Για την συνέχεια, αναμένουμε εάν τελικά ο Ζοζέ Μουρίνιο θα εισηγηθεί την απόκτηση του.

Δείτε σε βίντεο μερικά "μαγικά" από τον Βραζιλιάνο:

News 24/7

24MEDIA NETWORK