Χρυσές σελίδες της καριέρας του Θωμά Μαύρου

Τα κεφάλαια μιας λαμπρής καριέρας, από την αρχή μέχρι το τέλος της, ξετυλίγει ο Θωμάς Μαύρος στην αυτοβιογραφία του.

Χρυσές σελίδες της καριέρας του Θωμά Μαύρου

Ο Θωμάς Μαύρος, πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην Ελλάδα, μιλά για τη ζωή του.

Αναπολεί τα δύσκολα παιδικά του χρόνια. Το ξεκίνημά του στον Πανιώνιο και την «επεισοδιακή» μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Τις μέρες δόξας και διακρίσεων της ΑΕΚ του Μπάρλου. Την πορεία του στην Εθνική ανδρών. Την κατάκτηση του ασημένιου παπουτσιού και την αναγνώρισή του ως μεγάλου «κανονιέρη» των ευρωπαϊκών γηπέδων. Τη συμμετοχή στη Μικτή Ευρώπης και τη Μικτή Κόσμου. Τον «πικρό» χωρισμό από την ΑΕΚ και την επιστροφή στον Πανιώνιο. Τη ζωή μετά το ποδόσφαιρο.

Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου ζωντανεύει μια εποχή όπου το κύριο μέλημα του ποδοσφαιριστή ήταν το θέαμα και η ευχαρίστηση των φιλάθλων. Τότε που το ποδόσφαιρο ήταν γιορτή και κάθε Κυριακή μικροί και μεγάλοι γέμιζαν τις κερκίδες των γηπέδων για να απολαύσουν το παιχνίδι και να θαυμάσουν τα ινδάλματά τους.

Η αυτοβιογραφία του Θωμά Μαύρου είναι ένα βιβλίο που θα αγαπήσει κάθε φίλαθλος, αλλά και όλοι όσοι εκτιμούν τους ανθρώπους που, ανεξάρτητα από το ταλέντο τους, δουλεύουν σκληρά, αγωνίζονται με σεβασμό και αξιοπρέπεια να κατακτήσουν την κορυφή, αφήνοντας με ταπεινότητα την ιστορία να μιλήσει για αυτούς.

Το βιβλίο περιέχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Kεφάλαια:

Τα πρώτα βήµατα

Από τον Πανιώνιο στο Μαρακανά

Η Άνοδος

Μέχρι το «ασηµένιο παπούτσι»

Από Κύπελλο Εθνών στη Μικτή Ευρώπης

Ο αγώνας για την ΑΕΚ

Μετά τη Μικτή Κόσµου, τι;

Επιστροφή στον Πανιώνιο

Η ζωή µετά

News 24/7

24MEDIA NETWORK