"Χτύπημα" Γιώργου Σαββίδη μετά το ντέρμπι με αναφορά σε... παρτίδα πόκερ!

Λίγο μετά το τελευταίο σφύριγμα στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός που έφερε την Ένωση πιο κοντά στον τίτλο, ο Γιώργος Σαββίδης προχώρησε σε δύο αινιγματικά ποστάρισματα με αναφορά σε παιχνίδι... πόκερ.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) ΕUROKINISSI

Η ΑΕΚ "καθάρισε" με 3-0 τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και όλα δείχνουν πως το ακλόνητο φαβορί στη μάχη του τίτλου, με τον ΠΑΟΚ να έχει ουσιαστικά λίγες ελπίδες για την ανατροπή της κατάστασης παρά το "διπλό" του Σαββάτου στο Περιστέρι.

Λίγη ώρα πάντως μετά την επικράτηση της Ένωσης στο αθηναϊκό ντέρμπι, ο γιος του Ιβάν Σαββίδη και μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΟΚ Γιώργος Σαββίδης, προχώρησε σε δύο αινιγματικά ποσταρίσματα, καθώς κάνει λόγο για τους κανόνες που ισχύουν σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα αλλά σε παιχνίδι πόκερ.

"Αρέσει σε κάποιον εδώ να παίζει χαρτιά; Εγώ αγαπώ το πόκερ. Νομίζω είναι το πιο κατάλληλο παιχνίδι τέχνης, στο οποίο πρέπει να δείξεις πως να κρύβεις τα συναισθήματά σου, τα πραγματικά σου αισθήματα.

Να δείξεις ότι τίποτα δεν συμβαίνει και ήρεμα απλά να πάρεις κάτι που ίσως να μην αξίζεις κάποιες φορές. Εξαιρετικό παιχνίδι!", έγραψε αρχικά, για να προσθέσει μετά από περίπου 15 λεπτά:

"Oυάου ακόμα και ο τύπος με το χειρότερα χαρτιά δεν περίμενε να νικήσει... αλλά αυτά είναι χαρτιά, για αυτό αγαπάμε το πόκερ. Για αναπάντεχα αποτελέσματα. Εξαιρετικό παιχνίδι".

"Χτύπημα" Γιώργου Σαββίδη μετά το ντέρμπι με αναφορά σε... παρτίδα πόκερ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK