Χυδαία βρισιά του Ράκιτιτς σε αντίπαλό του

Την Κυριακή (2/4) η Μπαρτσελόνα συνέτριψε την Γρανάδα με 4-1, με τους δεύτερους να αγωνίζονται το νέο χρόνο στη Segunda Division. Η φάση του αγώνα έγινε όμως στο 77ο λεπτό, όπου ο Ράκιτιτς μετά από φάουλ που έκανε "πιάστηκε" από την κάμερα να λέει... σκληρά λόγια στον δανεικό των "κόκκινων διαβόλων", Περέιρα. (VIDEO)

Barcelonas Ivan Rakitic during the Champions League group C soccer match between Manchester City and Barcelona at the Etihad stadium in Manchester, England, Tuesday, Nov. 1, 2016. (AP Photo/Rui Vieira)
Barcelonas Ivan Rakitic during the Champions League group C soccer match between Manchester City and Barcelona at the Etihad stadium in Manchester, England, Tuesday, Nov. 1, 2016. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Ο Αντρέας Περέιρα αγωνίζεται ως δανεικός στην Γρανάδα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον 21χρονο να έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του στη Primera Division. Στο ματς της Κυριακής (4/4), απέναντι στην Μπαρτσελόνα, ο βραζιλιάνος μέσος έγινε για άλλο λόγο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης όταν μπλέχτηκε σε καυγά με τον Ιβάν Ράκιτιτς, με τον Κροάτη μέσο να... πιάνεται από τον φακό να μιλάει χυδαία στον αντίπαλό του!

Στο 77', ο Ράκιτιτς προσπάθησε να διεκδικήσει την μπάλα από τον Περέιρα, αλλά η φάση σταμάτησε επειδή ο διαιτητής υπέδειξε φάουλ του Ράκιτιτς. Στον Κροάτη δεν άρεσε η απόφαση του διαιτητή, αλλά κυρίως η αντίδραση του αντιπάλου του που τον έσπρωξε, έχοντας ως συνέπεια την έκρηξη του άσου της Μπαρτσελόνα. Το περιστατικό φάνηκε να λήγει με την κίτρινη στον Ράκιτιτς, αλλά ο πρώην παίκτης της Σεβίλλης, επανήλθε φωνάζοντας στον δανεικό της Γιουνάιτεντ : "Έπεσες στη δεύτερη κατηγορία π......ς γιε!".

Δείτε τη χαρακτηριστική φάση:

Photo credits: AP Photo/Rui Vieira

News 24/7

24MEDIA NETWORK