Χυλόπιτα στην.... επιστροφή Ζλάταν από τον προπονητή της Σουηδίας

Η Σουηδία προκρίθηκε στο Μουντιάλ της Ρωσίας και ήδη σενάρια άρχισαν να λένε για επιστροφή στου Ιμπραχίμοβιτς στη εθνική, μετά από ατάκα "φωτιά" του Μίνο Ραϊόλα! Ο Γιαν Άντερσον, όμως, έβαλε... απαγορευτικό με τον πιο... εκκωφαντικό τρόπο.

Sweden's Zlatan Ibrahimovic, center, reacts end of the Euro 2016 Group E soccer match between Sweden and Belgium at the Allianz Riviera stadium in Nice, France, Wednesday, June 22, 2016. Belgium won 1-0. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Sweden's Zlatan Ibrahimovic, center, reacts end of the Euro 2016 Group E soccer match between Sweden and Belgium at the Allianz Riviera stadium in Nice, France, Wednesday, June 22, 2016. Belgium won 1-0. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS

Μετά από δυο απουσίες σε Παγκόσμιο Κύπελλο (2010, 2014) η Σουηδία επέστρεψε με εντυπωσιακό τρόπο. Ο Γιάκομπ Γιόχανσον σκόραρε στην Σόλνα, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του, ενώ στην Ιταλία το 0-0 έδωσε το... χρυσό εισιτήριο στους Σκανδιναβούς.

Λίγο μετά τους πανηγυρισμούς άρχισαν τα tweets και οι τοποθετήσεις για ενδεχόμενη επιστροφή του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στην εθνική ομάδα, με σκοπό να βοηθήσει με την ποιότητα του στο Μουντιάλ.

Ανάμεσα στους... ψιθύρους και αυτός του δαιμόνιου μάνατζερ Μίνο Ραϊόλα. Ο σούπερ agent του 35χρονου άσου πέταξε ατάκα που... έγραψε. "Δεν μπορώ να μιλήσω εκ μέρους του Ζλάταν για το αν ενδιαφέρεται να επιστρέψει. Αν ήταν στο χέρι μου όμως, θα τον πήγαινα... καροτσάκι στην Σουηδία".

Ο Γιάκομπ Γιόχανσον, φανερά ενοχλημένος, το ξέκοψε και με το παραπάνω. Ζλάταν από εθνική Τέλος!

"Αυτό που συμβαίνει είναι κάτι το εκπληκτικό. Ο Ιμπραχίμοβιτς έχει αφήσει την Σουηδία εδώ και 1,5 χρόνο και είμαστε ακόμα εδώ να μιλάμε για αυτόν.

Θεωρώ πως είναι πιο σωστό να μιλάμε για τους μεγάλους παίκτες που έχουμε σε αυτή την ομάδα που είναι κάτι σαν ήρωες. Όταν ο Ζλάταν ήταν μαζί μας παίζαμε ένα διαφορετικό στιλ ποδοσφαίρου", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Από τότε όμως που αποφάσισε να αποχωρήσει από την εθνική ομάδα ήμασταν υποχρεωμένοι να προσαρμοστούμε και να βρούμε ένα άλλο στιλ. Θα παραμείνει πάντα ένας μεγάλος πρωταθλητής".

Αυτή τη στιγμή ο 35χρονος επιθετικός είναι συγκεντρωμένος στην επιστροφή του στις αγωνιστικές δραστηριότητες μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη. Θυμίζουμε πως υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK