Σούζα με 4άρα η ΑΕΚ, στο... καναβάτσο η ΑΕΛ

Όλα πρίμα πήγαν στην ΑΕΚ στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ. Πέραν του άνετου 4-0, ο Μανόλο Χιμένεθ ούτε... παραγγελία να τα είχε καθώς εξαιρετικός ήταν ο Λιβάγια, γκολάρα πέτυχε ο Μάνταλος, ενώ το δρόμο προς τα δίχτυα βρήκε ο Κλωναρίδης, ο Μπακασέτας και φυσικά ο Σέρχιο Αραούχο στο ντεμπούτο του.

Σούζα με 4άρα η ΑΕΚ, στο... καναβάτσο η ΑΕΛ

Επαγγελματική νίκη στο ΟΑΚΑ για την ΑΕΚ κόντρα στην ΑΕΛ. Οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν παθητικό ρόλο από την αρχή του αγώνα γεγονός που επέστρεψε στους γηπεδούχους να κάνουν παιχνίδι με το... καλημέρα.

Ο Πέτρος Μάνταλος, εκμεταλλευόμενος πολύ ωραία σέντρα του Μπακάκη έδειξε το δρόμο στους συμπαίκτες του αφού υποδέχθηκε τη μπάλα με ανάποδο γυριστό στον αέρα και έκανε το 1-0 μόλις στο 4'.

Με την ψυχολογία στα ύψη οι "κιτρινόμαυροι" συνέχισαν να ελέγχουν το ματς την ίδια ώρα που η ΑΕΛ παρουσίαζε τρομερά προβλήματα στην κατοχή και την ανάπτυξη του παιχνιδιού. Το δεύτερο γκολ της Ένωσης ήρθε μισή ώρα αργότερα (34') με τον Κλωναρίδη να σκοράρει έπειτα από πολύ ωραία ενέργεια του Λιβάγια.

Στο δεύτερο ημίχρονο σαν να μην έφταναν όλα τα πρόβλημα των "βυσσινί" στο αναπτυξιακό κομμάτι, ήρθε και η αποβολή του Αγκάνοβιτς, μόλις τέσσερα λεπτά μετά την είσοδο του (49'). Ο συγκεκριμένος χτύπησε με αγκωνιά τον Βράνιες και σωστά αποβλήθηκε.

Από τα πιο ευχάριστα για την ΑΕΚ ήταν και η είσοδος του Τάσου Μπακασέτα στο ματς. Ο Έλληνας διεθνής πέρασε πολλά με τον τραυματισμό του πριν την έναρξη της προετοιμασίας, ωστόσο με το σήμα κατατεθέν του δηλαδή το καλό του αριστερό πόδι σκόραρε με σουτ έξω από την περιοχή. Ο Μπόζοβιτς στη συγκεκριμένη φάση φέρει ευθύνη γιατί δεν αντέδρασε καθόλου σωστά.

Και καθώς όλα πήγαν πρίμα στον Χιμένεθ στο ματς, το κερασάκι στην τούρτα θα έμπαινε αν σκόραρε και ο Αραούχο. Πράγματι, ο Αργεντινός μπήκε στο 76' στη θέση του Λιβάγια και στο 86' διαμόρφωσε το τελικό 4-0...

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK