Τα χέρια της δεν έμειναν... άδεια, γιατί είχε "καυτό" τον Μάρκο Λιβάγια!

Σε ένα τρελό ματς στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ κατάφερε να σώσει στο φινάλε το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Αούστρια Βιέννης (2-2), χάρη στα δύο τέρματα -τα πρώτα του- Μάρκο Λιβάγια.

ΑΕΚ-ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ (EUROPA LEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ
ΑΕΚ-ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ (EUROPA LEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ EUROKINISSI

Πόσα να αντέξουν οι φίλοι της ΑΕΚ μέσα σε λίγες ημέρες; Στο τέλος θα χρειάζονται όντως... ψυχίατρο, που λέει και το γνωστό σύνθημα των οπαδών της Ένωσης. Λίγες ημέρες μετά το τρελό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό και το γκολ στο 90', η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ "κρατούσε" ακόμη ένα αντίστοιχο παιχνίδι. Μόνο που αυτή τη φορά κόντρα στην Αούστρια έμεινε στο 2-2 και δεν πρόλαβε να κάνει την απόλυτη ανατροπή στο ΟΑΚΑ. Πάντως αν είχε λίγα λεπτά ακόμη, ίσως και να το πετύχαινε.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ιδανικά το παιχνίδι και μόλις στο 28' είχαν την τύχη να ανοίξουν το σκορ με το πρώτο τέρμα του Μάρκο Λιβάγια στα "κιτρινόμαυρα". Σε μια φάση που ξεκίνησε από το σουτ του Αραούχο που κόντραρε, με τον συμπαίκτη του να παίρνει το ριμπάουντ. Οι παίκτες της ΑΕΚ δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το σκορ μέχρι την ανάπαυλα και στο 43' δέχθηκαν την ισοφάριση από τον Μόνσχαϊν, μετά από αδράνεια της άμυνας.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Τατζούρι της Αούστρια με υπέροχο πλασέ νίκησε τον Ανέστη για το 1-2, κάτι που έβαλε... δύσκολα στον Μανόλο Χιμένεθ. Το γκολ των φιλοξενούμενων ανάγκασε τον Ισπανό τεχνικό να βγάλει εκτός παιχνιδιού τον Αϊντάρεβιτς και να περάσει τον Γαλανόπουλο στη θέση του, κάτι που ίσως έπρεπε να γίνει πολύ νωρίτερα αφού το δίδυμο που ξεκίνησε (Αϊντάρεβιτς - Γιόχανσον) ήταν πάρα πολύ αργό. Μέσα σε δέκα λεπτά η ΑΕΚ δημιούργησε επτά τελικές για γκολ, όμως είτε ήταν άστοχη, είτε έπεφτε πάνω στον πολύ καλό τερματοφύλακα της Αούστρια.

Ο Χιμένεθ στα τελευταία λεπτά έπαιξε ένα 3-2-5, ρισκάροντας σε μια προσπάθεια να βρει το γκολ. Μάλιστα έβαλε για πρώτη φορά τριάδα στην άμυνα τους Μπακάκη, Γκάλο και Βράνιες, όμως του... βγήκε. Στο 90' ο Μάρκο Λιβάγια δέχθηκε τη γλυκιά παράλληλη σέντρα του Αραούχο και από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 2-2, τρελαίνοντας το ΟΑΚΑ.







ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ):Ανέστης, Γκάλο, Βράνιες, Τσόσιτς (23' Τζανετόπουλος, 80' Μπακασέτας), Μπακάκης, Γιόχανσον, Αϊνταρεβιτς (53' Γαλανόπουλος), Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Λιβάγια, Αραούχο.

ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ (Τόρστεν Φινκ):Πεντς, Κλάιν, Μοχάμεντ, Ζέρμπεστ, Μαρτσίνκο, Χόλτσχαουζερ, Ντε Πάουλα (90+ Λι), Αλάσαν (59' Πρόκοπ), Φελίπε Πίρες, Τατζούρι, Μόνσχαϊν (73' Φρίζενμπιχλερ).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 4ΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

1)Μίλαν 6 (8-3)

2)ΑΕΚ 4 (4-3)

3)Αούστρια Βιέννης 1 (3-7)

4)Ριέκα 0 (3-5)

Το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής:

Μίλαν - ΑΕΚ (19/10)

Αούστρια Βιέννης - Ριέκα (19/10)

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK