Απόλλων και δοκάρια σταμάτησαν τον ΠΑΟΚ

Με πάθος και δύναμη ο Απόλλων Σμύρνης κράτησε τον ΠΑΟΚ στο 0-0, παρά το γεγονός πως έπαιζε με παίκτη λιγότερο για περισσότερα από 60 λεπτά. Άτυχος ο Δικέφαλος του Βορρά που είχε δύο δοκάρια με τους Μπίσεσβαρ και Μακ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΠΑΟΚ (3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΜΑΚ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΠΑΟΚ (3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΜΑΚ ICON

Δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας ισοπαλία για τον ΠΑΟΚ που δεν τα κατάφερε στην Ριζούπολη απέναντι στον Απόλλωνα που αγωνιζόταν για περισσότερα από 60 λεπτά με παίκτη λιγότερο και έμεινε στη λευκή ισοπαλία (0-0). Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έδωσε φανέλα βασικού στο νέο απόκτημα, Ελ Καντουρί, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο έκανε την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και ο Μαουρίτσιο, κανένας από τους δύο ωστόσο δεν κατάφερε να ξεχωρίσει.

Ο Απόλλων Σμύρνης έμεινε με δέκα παίκτες στο 30' όταν ο Χουάρες κατάφερε μέσα σε δύο λεπτά να δει δύο κίτρινες κάρτες και να αποβληθεί. Μια αποβολή που απ' ότι φάνηκε στη συνέχεια περισσότερο καλό έκανε παρά κακό στους γηπεδούχους. Ο ΠΑΟΚ είχε ένα δοκάρι με τον Μπίσεσβαρ στο 36' μετά από τρομερό φαλτσαριστό σουτ, αλλά ως εκεί. Δεν απείλησε παραπάνω μέχρι το 45 και ανάγκασε τον Λουτσέσκου να προβεί σε... επιθετικές αλχημείες.

Στο δεύτερο μέρος, οι δέκα "ήρωες" του Απόλλωνα έπαιξαν πολύ καλή άμυνα και έκλεισαν όλους τους διαδρόμους προς την εστία του Τσόβιτς, ο οποίος όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί. Το 4-4-1 του Άκη Μάντζιου δούλεψε εξαιρετικά, ενώ κάθε φορά που έκλεβε τη μπάλα η ομάδα του έφευγε ταχύτατα στην αντεπίθεση.

Αν ήταν πιο αποτελεσματικός μάλιστα ο Μάατσεν στο 89' ίσως είχε γίνει το 1-0. Δεν έγινε όμως και δεν κατάφερε ούτε ο ΠΑΟΚ να σκοράρει στην επόμενη φάση στο 90' όταν η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι μετά από σουτ του Μακ. Κάπως έτσι γράφτηκε ο επίλογος στο ματς της Ριζούπολης με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν και τους φιλοξενούμενους να προβληματίζονται.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΑκηςΜάντζιος): Τσόβιτς, Κοντοές, Κύργιας, Ντάσιος, Κονέ(90' Μενδρινός), Σιατραβάνης(90' Αλμπάζ), Αλμπάνης (78' Μάατσεν), Καστιγιέχος, Μπιτζιμίν, Βαλλιάνος, Χουάρες

ΠΑΟΚ(ΡαζβάνΛουτσέσκου):Ρέι, Κρέσπο, Βαρέλα, Μάτος, Λέοβατς, Κάνιας(63' Κάτσε), Πέλκας(46' Μαουρίτσιο), Μπίσεσβαρ(72' Μακ), Ελ Καντουρί, Κάμπος, Πρίγιοβιτς

ΤΟ LIVE

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK