Ελλάδαρα το ξέρεις το "κόλπο" για να πάμε Μουντιάλ!

Οι διεθνείς του Μίχαελ Σκίμπε έκαναν το καθήκον τους απέναντι στο Γιβραλτάρ και "σφράγισαν" με τον καλύτερο τρόπο την πρόκριση στα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας. Τέσσερις γκολάρες σκόραραν οι Έλληνες στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για το τελικό 4-0.

Ελλάδαρα το ξέρεις το "κόλπο" για να πάμε Μουντιάλ!

Νίκες κόντρα σε ομάδες όπως το Γιβραλτάρ δεν... πανηγυρίζονται αλλά είναι εξαιρετικά χρήσιμες για κάθε προπονητή να δει βασικά πράγματα πριν μπει η ομάδα του στα βαθιά, κι όπου βαθιά για την Εθνική μας βάλτε τα μπαράζ για το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Οι διεθνείς μας χωρίς να πιάσουν "κόκκινα" στην απόδοσή τους έκαναν το καθήκον τους κόντρα στους άσημους "μαχητές" του Γιβραλτάρ κερδίζοντας το παιχνίδι με 4-0 χάρη σε πολύ όμορφα γκολ που προήλθαν από ωραίες συνεργασίες των ποδοσφαιριστών του Σκίμπε.

"ΜΗΤΡΟΓΚΟΛ" Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Ο Κώστας Μήτρογλου σκόραρε δις στο παιχνίδι, πράγμα εξαιρετικά σημαντικό για την Ελλάδα και για τον ίδιο φυσικά.

Ο "Μητρογκόλ" στο πρώτο ημίχρονο δεν... τράβηξε ωστόσο στην επανάληψη εκμεταλλεύτηκε τις όμορφες συνεργασίες των συμπαικτών του κι έδωσε δύο "τονωτικές ενέσεις" στην ψυχολογία του ενόψει των δύο αναμετρήσεων στα μπαράζ.

Τον Έλληνα επιθετικό της Μαρσέιγ, πλαισίωσαν στα γκολ οι Τοροσίδης και Γιαννιώτας.

ΤΟΥΣ... ΜΑΖΕΨΕ Ο ΣΚΙΜΠΕ

Ο Μίχαελ Σκίμπε στη μετά-Ρανιέρι εποχή μπορεί να θεωρηθεί πετυχημένος πλέον.

Ο Γερμανός... μάζεψε το χάλι του πρόσφατου παρελθόντος και κατάφερε να φτάσει την Ελλάδα σε μπαράζ πρόκρισης σε μεγάλη διοργάνωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Εθνική μας βρίσκεται για τρίτη συνεχόμενη φορά σε μουντιαλικό μπαράζ, μετρώντας δύο στα δύο με Ουκρανία και Ρουμανία. Τον τρίτο αντίπαλό μας θα τον μάθουμε στις 17 Οκτωβρίου και στις αρχές Νοέμβριου θα πραγματοποιηθούν τα δύο ματς για το τελικό ξεκαθάρισμα.

ΕΛΛΑΔΑ (Μίχαελ Σκίμπε): Καρνέζης, Τοροσίδης (68' Μανιάτης), Σταφυλίδης, Παπασταθόπουλος (68' Τζιόλης), Παπαδόπουλος, Ζέκα, Ταχτσίδης, Χριστοδουλόπουλος (74' Γιαννιώτας), Μάνταλος, Φορτούνης, Μήτρογλου.

ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ (Τζεφ Γουντ): Άιμπραχιμ, Γκαρσία, Τσιπολίνα, Ολιβέρο, Μπαρνέτ, Μπαρντόν, Γουόκερ, Ερνάντες, Πονς (72' Γκίλινγκ), Κόουμπς (88' Ρουίς), Λόπες (62' Γιόμε).

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK