Ο Πανιώνιος βύθισε ακόμα περισσότερο τον Παναθηναϊκό!

Ο γενναίος Πανιώνιος ήταν καλύτερος από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και επικράτησε δίκαια με 1-0 χάρη σε γκολ του Ντουρμισάι στο 73ο λεπτό. Χωρίς αρχή και τέλος οι "πράσινοι", έχασαν και το αήττητο στο κάστρο τους επί εποχής Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο τους και βυθίζονται βαθμολογικά!

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΞΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΞΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Από το κακό στο... χειρότερο! Η εβδομάδα αυτή ήταν αρκετά επώδυνη για τον Παναθηναϊκό αφού είχε να αντιμετωπίσει "κοπάνες" παικτών (Τσάβες) και απειλή προσφυγών (Χουλτ) και ολοκληρώθηκε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, αφού μετά από 14 ολόκληρους μήνες οι "πράσινοι" γνώρισαν ήττα μέσα στο σπίτι τους για το πρωτάθλημα!

"Δράστης" ο Πανιώνιος ο οποίος πήρε μία πεντακάθαρη νίκη με χρυσό σκόρερ τον Ντουρμισάι στο 73ο λεπτό, επιτυχία που ήταν για την ομάδα της Νέας Σμύρνης η πρώτη στην Λεωφόρο μετά από 16 χρόνια (και το ιστορικό γκολ του Ζίζι Ρόμπερτς τη σεζόν 2000-01) και που σήμανε ταυτόχρονα την πρώτη εντός έδρας ήττα πρωταθλήματος για τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον πράσινο πάγκο.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Όσο για την εικόνα του αγώνα; Αυτή την συμπύκνωσε ιδανικά ο ίδιος ο τεχνικός του "τριφυλλιού" στις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα του συνδρομητικού όπου υποστήριξε (εντελώς ρεαλιστικά) πως "Ο Πανιώνιος ήταν πιο ομάδα από εμάς, είχε μεγαλύτερη συνοχή στο γήπεδο".

Όντως, οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να "πατούν" καλύτερα στο χορτάρι και να βγάζουν μεγαλύτερη ποιότητα και ενέργεια, ήταν εκείνοι που στο πρώτο μέρος μέτρησαν τρεις καλές φάσεις (μέσα από αντεπιθέσεις) έναντι μόλις μίας των γηπεδούχων, ενώ στο δεύτερο μέρος είχαν την απαιτούμενη ηρεμία και ψυχραιμία για να φύγουν από την Λεωφόρο με μία ιστορική νίκη.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΞΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΞΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Δεν πανικοβλήθηκαν μέχρι το 65ο λεπτό όπου ο Παναθηναϊκός ανέβασε στροφές με την είσοδο των Χίλιεμαρκ και Ρέις ενώ όταν βρήκε το γκολ μετά την εξαιρετική συνεργασία Σιώπη-Ντουρμισάι, κράτησε το 1-0 χωρίς να... ιδρώσει.

Με πολύ σωστή τακτική αμυντικά και επιθετικά και με τις γραμμές κοντά "μπλόκαρε" τους γηπεδούχους που ήθελαν αλλά... δεν μπορούσαν και έτσι το 1-0 για τον Πανιώνιο ήρθε απολύτως φυσιολογικά, αποτέλεσμα μάλιστα που τον εκτόξευσε στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας και έριξε τον Παναθηναϊκό στο δεύτερο μισό του πίνακα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ουζουνίδης): Διούδης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Κουτρουμπής, Χουλτ, Λουντ, Σιλά (46' Ρέις), Καμπέσας (69' Εμμανουηλίδης), Χατζηγιοβάνης (46' Χίλιεμαρκ), Άλτμαν, Μολίνς.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος, Γκιοατά, Μπανανά, Χατζισαφί, Κόρμπος, Σαββίδης (84' Παπαγεωργίου), Σιώπης, Λάμπρου, Σπιριντόνοβιτς (70' Μασούρας), Γεσίλ (61' Ντουρμισάι)

ΤΟ LIVE

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK