Η ΑΕΚ νίκησε τον... Κότνικ που ντύθηκε... Μπουφόν!

Μετά από τρία σερί παιχνίδια δίχως νίκη η ΑΕΚ έσπασε την... κατάρα κόντρα στον Πανιώνιο, με τον Αραούχο να λυτρώνεται και να λυτρώνει μαζί την Ένωση με γκολ στο 81ο λεπτό. Τρομερός ο Κότνικ που πραγματοποίησε τέσσερις σπουδαίες αποκρούσεις, τρεις οι αναγκαστικές αλλαγές στο ματς και φόβος για σοβαρό τραυματισμό του Μάνταλου!

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
simoes araujo lopes EUROKINISSI

Τα είχε, σχεδόν, όλα το παιχνίδι στην Νέα Σμύρνη. Ένταση, πάθος, ευκαιρίες, μεγάλους πρωταγωνιστές και έναν μεγάλο νικητή. Η ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ πήρε τρίποντο και σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, δυο πόντους πίσω από τον Ατρόμητο.

Το 3-5-2 που επέλεξε ο Μανόλο Χιμένεθ λειτούργησε εξαιρετικά με την Ένωση να χάνει απίστευτες ευκαιρίες τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο μέρος, όμως έπεσε πάνω σε έναν εξαιρετικό Κότνικ που σε ένα ακόμα ματς έδειξε την κλάση του.

Ο Σλοβένος είπε "όχι" δυο φορές στην ίδια φάση σε Λιβάγια και Σιμόες στο 35ο λεπτό, ενώ στο 53' ο Αραούχο ολομόναχος κλώτσησε... αέρα! Είκοσι λεπτά αργότερα ο Κόντικ με το ένα χέρι και χωρίς οπτικό πεδίο έπεσε και έδιωξε σε κόρνερ σουτ του Μάνταλου, για να κάνει το 1-0 τελικά ο Αραούχο στο 81ο λεπτό.

Ο Μπακασέτας συνδυάστηκε με τον Αργεντινό και αυτός με πλασέ νίκησε τον Σλοβένο. Το κακό είναι πως στη φάση τραυματίστηκε σοβαρά ο Μάνταλος, ο οποίος αποχώρησε από το ματς και η Ένωση συνέχισε με δέκα παίκτες.

Ο ΜΟΙΡΑΙΟΣ ΜΠΑΝΑΝΑ

Προτού σκοράρει η ΑΕΚ, ο Πανιώνιος είχε μία τεράστια ευκαιρία για να... παγώσει την ομάδα του Χιμένεθ. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χατζισαφί, ο Μπανανά ολομόναχος έπιασε μία κεφαλιά με... σκαμνάκι, όμως έστειλε τη μπάλα άουτ! Λίγο αργότερα ο Βλάχος βρέθηκε φάτσα με τον Ανέστη, όμως ο πορτιέρε της Ένωσης πρόλαβε και απέκρουσε τελευταία στιγμή.

Τι κρατάμε από το παιχνίδι; Τον σκόρερ Αραούχο, που βρήκε δίχτυα στο πρωτάθλημα μετά το γκολ στην πρεμιέρα κόντρα στην ΑΕΛ και τους Μάνταλο, Λιβάγια. Για τον Πανιώνιο, ο Κότνικ είναι... ευλογία.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Ανέστης, Λόπες, Τσόσιτς (78' Χριστοδουλόπουλος), Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Μπακάκης, Σιμόες, Γαλανόπουλος (64' Γιόχανσον), Μάνταλος, Λιβάγια (67' Μπακασέτας), Αραούχο.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Γρηγορίου): Κότνικ, Χατζισαφί, Μπανανά, Οικονόμου, Βλάχος, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας (77' Σαββίδης), Λάμπρου (Κάργας 46'), Μασούντ, Γιεσίλ (Ντουρμισάι 34').

Σκόρερ: 0-1 (81' Αραούχο).

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK