Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ μπήκε με... τρελά κέφια κόντρα στον Αστέρα, που έπαιζε με 11 παίκτες έξω από την περιοχή, καθάρισε στο πρώτο μέρος με δυο γκολάρες του Μαουρίτσιο και μετά... άραξε σκεπτόμενος το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ανέβηκαν οι Αρκάδες στην "επανάληψη", δίχως αποτέλεσμα.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
asteras paok panigiriki EUROKINISSI

Δυο πρόσωπα παρουσίασε ο ΠΑΟΚ στην άδεια Τούμπα. Για 45 λεπτά μας χάρισε εκπληκτικό θέαμα, με την μεσοεπιθετική γραμμή να... βαράει από παντού! Ο Αθανασιάδης κράτησε για 33 λεπτά το μηδέν, πραγματοποιώντας δυο καλές αποκρούσεις, όμως ο Μαουρίτσιο έστειλε τελικά τη μπάλα στα δίχτυα στο 34'.

Σέντρα από τα δεξιά, ο Έλληνας πορτιέρο απέκρουσε, η μπάλα στρώθηκε στον Βραζιλιάνο που ευστόχησε. Τρία λεπτά αργότερα ο "δικέφαλος" πέτυχε και δεύτερο τέρμα ξανά με τον Μαουρίτσιο!

Αντεπίθεση που ξεκίνησε από τον... Ρέι αλά... Μπαρτσελόνα, η μπάλα έφτασε στον Βιεϊρίνια που την έστρωσε στον 28χρονο άσο. Αυτός με κεραυνό... υπέγραψε το τελικό 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Σάββας Παντελίδης προχώρησε σε αλλαγές και σουλούπωσε την εικόνα της ομάδας του, που ήταν λες και έπαιζε... 5-5-0!

Στο 56' μάλιστα έφτασε κοντά στο 2-1, όμως ο Κυριακόπουλος σημάδεψε το δοκάρι με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε και πλέον οι δυο ομάδες σκέφτονται τα επόμενα παιχνίδια. Ο Αστέρας κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Τρίπολη και ο ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ εναντίον της ΑΕΚ.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΩΝ

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Ρέι, Μάτος, Βαρέλα, Σαμπράνο, Λέοβατς, Μαουρίτσιο, Τσίμιροτ, Ελ Καντουρί (80' Μπίσεσβαρ), Πέλκας (76' Μακ), Βιεϊρίνια (86' Τζάλμα), Πρίγιοβιτς.

ΑΣΤΕΡΑΣ (Παντελίδης): Αθανασιάδης, Κώτσιρας (73' Δουβίκας), Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Σελίν, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Τσουκαλάς (52' Καλτσάς), Μαδίντα (Κυριακόπουλος 55'), Τόνσο, Μανιάς.

Σκόρερ: 1-0, 2-0 (Μαουρίτσιο 34', 37').

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK