Δεν του ήρθε... Τούμπα το Καυτανζόγλειο

Σε ένα ματς που δημιούργησε σωρεία ευκαιρίων για γκολ, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πετύχει μόλις δύο τέρματα, αλλά επικράτησε με 2-1 του Λεβαδειακού μπαίνοντας με το δεξί στο Κύπελλο. Διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων για το πέναλτι που καταλογίστηκε στον Δικέφαλο.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

Ο ΠΑΟΚ έχανε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη κόντρα στον Λεβαδειακό και λίγο έλειψε το... πληρώσει. Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου μπορεί να κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1, ωστόσο σίγουρα χρειάζεται να βελτιώσει πράγματα, κυρίως στο τελείωμα των φάσεων.

Από την αρχή του παιχνιδιού ήταν ξεκάθαρο πως μια ομάδα θα είχε τον έλεγχο και η άλλη θα περιοριζόταν στην άμυνα και τις αντεπιθέσεις. Η κατοχή της μπάλας άγγιζε το 80% - 20% υπέρ του ΠΑΟΚ με τους τυπικά γηπεδούχους (το ματς διεξήχθη στο Καυτανζόγλειο λόγω επισκευών στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας) να είναι καλύτεροι και να δημιουργούν συνεχώς προβλήματα, ειδικά από τη δεξιά πλευρά, όπου έπαιζαν οι Μάτος και Λημνιός.

Ο Λεβαδειακός έμοιαζε ανήμπορος να βρει απάντηση στις επιθέσεις του ΠΑΟΚ, ωστόσο έβλεπε τους αντιπάλους του να είναι τραγικά άστοχοι. Προκαλούσε έκπληξη το γεγονός ότι το ματς ήταν στο 0-0 και το σκορ δεν άνοιξε ούτε όταν ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι. Ένα πέναλτι που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τους φιλοξενούμενους, αφού θεωρούν ότι ο Ναμάσκο (τερματοφύλακας), δεν βρήκε τον Μαουρίτσιο και ο διαιτητής υπέδειξε λανθασμένα τη φάση. Η αλήθεια είναι πως ούτε από το ριπλέι φάνηκε καθαρά το τι συνέβη, αλλά ο διαιτητής το έδωσε χωρίς δεύτερη σκέψη. Ο Πέλκας το έχασε, αλλά ένα λεπτό αργότερα, με σουτ μέσα από την περιοχή πήρε το "αίμα του" πίσω και άνοιξε το σκορ.

Το 1-0 ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους, ενώ μόλις 30 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του δευτέρου 45λεπτου ο Λεβαδειακός έπιασε στον ύπνο τον ΠΑΟΚ και ισοφάρισε με τον Γιακουμάκη. Τα χαμόγελα των παικτών του Ανιγκό σταμάτησε ο Σάκοβ στο 70', όταν το μακρινό του σουτ νίκησε τον Ναμάσκο και διαμόρωσε το 2-1. Ένα σκορ που έμεινε μέχρι το φινάλε και χάρισε τη νίκη στον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΟΚ: Ρέι, Μάτος, Μαλεζάς, Σαμπράνο, Δεληγιαννίδης, Μαουρίσιο (63' Σάκοφ), Τσίμιροτ, Λημνιός, Μπίσεσβαρ (71' Ελ Καντουρί), Πέλκας (63' Βιεϊρίνια), Κουλούρης

Λεβαδειακός: Ναμάσκο, Μεντί, Φραντσίσκο, Αντιλέχου, Τσαμπούρης, Καραχάλιος (46' Ζαραδούκας), Μητρόπουλος, Καλτσάς, Μπελγκαζουανί (77' Βασιλείου), Γιακουμάκης, Καθάριος (69' Τόνι Σίλβα)

TO LIVE

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK