Copa Del Rey: Προβάδισμα Ρεάλ

Copa Del Rey: Προβάδισμα Ρεάλ
Τον πρώτο λόγο για πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας έχει η Ρεάλ Μαδρίτης. Το συγκρότημα του Κάρλος Κεϊρόζ, μπροστά σε 74.774 θεατές, κατάφερε να υπερκεράσει το εμπόδιο της Σεβίλλης με 2-0 και πλέον θα πάει χωρίς άγχος στο "Σάντσες Πιθχουάν".

Το ματς άρχισε με τις δύο ομάδες να δίνουν ταχύτατο ρυθμό και να χάνονται ευκαιρίες από αμφότερες τις πλευρές. Μπαπτίστα και Ντάριο Σίλβα από τη μία, Ραούλ και Σολάρι από την άλλη, είχαν τις καλές στιγμές αλλά το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς γκολ.

Στο δεύτερο 45λεπτο, όμως, οι "Μερένχες" είχαν την υπεροχή, μόνο που αυτή την φορά την εξαργύρωσαν. Στο 54ο λεπτό, ο Σαντιάγο Σολάρι έκανε την ατομική προσπάθεια και με σουτ με το αριστερό, άνοιξε το σκορ. Το τελικό 2-0, ήρθε στο 75ο λεπτό, όταν ο Ραούλ δέχτηκε την ασίστ από τον Γκούτι και δεν δυσκολεύτηκε να βρει δίχτυα. Οι παίκτες του Χοακίμ Καπάρος προσπάθησαν να πετύχουν το πολύτιμο εκτός έδρας γκολ αλλά εν τέλει έχασαν με ένα σκορ το οποίο είναι εξαιρετικά δύσκολο να ανατραπεί.

Συνθέσεις:
Ρεάλ Μαδρίτης: Θέσαρ, Ραούλ Μπράβο, Ελγέρα, Ρομπέρτο Κάρλος, Σαλγκάδο, Γκούτι, Σολάρι (86' Χουανφράν), Ζιντάν, Μπέκαμ, Φίγκο (32' Πορτίγιο), Ραούλ.
Σεβίλλη: Εστέμπαν, Ντάβιδ, Χάβι Ναβάρο, Πάμπλο Αλφάρο, Ρεδόνδο, Αντόνιο Λόπεζ (68' Αντονίτο), Μάρτι, Τοράδο, Ντάνιελ Αλβες, Ντάριο Σίλβα (89' Μαρανιόν), Μπαπτίστα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK