"Crash Test": Αετός ΑΕΚ vs Αετός Μπενφίκα

Ο Οδυσσέας έκανε πρεμιέρα με τον Ιωνικό και περιμέναμε την Βιτόρια στο ματς της Μπενφίκα με την Παρί για την απόλυτη σύγκριση. Τα δύο βίντεο στη διάθεσή σας.

"OPAP ARENA" (  / EUROKINISSI)
"OPAP ARENA" ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Την πρώτη του πτήση σε επίσημο αγώνα έκανε στο ματς της ΑΕΚ κόντρα στον Ιωνικό ο Οδυσσέας, ο αετός που θα πετάει πάνω από την OPAP Arena πριν από τις εντός έδρας αγώνες των "κιτρινόμαυρων". Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το βίντεο από το πέταγμα του αετού της Ένωσης:

"Πτήσεις" πριν από τον Οδυσσέα, έκανε κι ένας άλλος αετός, η Βιτόρια, ο αετός της Μπενφίκα που πετάει πάνω από το Ντα Λουζ πριν από τις εντός έδρας αναμέτρησης της πορτογαλικής ομάδας.

Η Βιτόρια στο παρελθόν, το 2018 συγκεκριμένα, απέδρασε πριν από την έναρξη του αγώνα της Μπενφίκα με την Γκιμαράες, επιστρέφοντας βέβαια στο Ντα Λουζ λίγες ώρες αργότερα και ενώ ο αγώνας είχε ολοκληρωθεί.

Στα χνάρια της Βιτόρια και ο Οδυσσέας, αλλά με διαφορετικό ρόλο και επιπρόσθετο κομμάτι στο σόου του, καθώς καλείται πριν από κάθε αναμέτρηση να πηγαίνει την μπάλα στο κέντρο του γηπέδου.

Τώρα, όσον αφορά στο ποιος αετός ''πετάει'' καλύτερα, αυτό είναι νωρίς για να το πούμε. Οι εντυπωσιακές πτήσεις της Βιτόρια είναι κάτι που βλέπουμε χρόνια πριν από τα παιχνίδια της Μπενφίκα και το έχουμε συνηθίσει αλλά το τελετουργικό με πρωταγωνιστή τον Οδυσσέα να φέρνει την μπάλα είναι κάτι που δεν έχει προηγούμενο και έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Για την Βιτόρια επιλέξαμε το σόου που έδωσε στο πιο πρόσφατο ματς της Μπενφίκα με την Παρί στο οποίο διακρίθηκε ο εξαιρετικός Οδυσσέας Βλαχοδήμος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

OPAP Arena: 5 ευρωπαϊκά γήπεδα που έχουν αντίστοιχη χωρητικότητα

Φαινόμενο Χάλαντ: Ο κίπερ της Κοπεγχάγης μεταφυσική και ο Πεπ χορό

Μπαρτσελόνα: Βγάζει εμφάνιση που θα... θυμίζει Ρεάλ Μαδρίτης

News 24/7

24MEDIA NETWORK