Δανεικός από την Τσέλσι στην Τράμπζονσπορ ο Μαρίν

Με τη φανέλα της Τράμπζονσπορ ως δανεικός από την Τσέλσι θα αγωνίζεται την τρέχουσα σεζόν ο Μάρκο Μαρίν.

Δανεικός από την Τσέλσι στην Τράμπζονσπορ ο Μαρίν

Κάτοικος Τραπεζούντας ελέω Τράμπζονσπορ είναι από την Τρίτη ο Μάρκο Μαρίν, ο οποίος παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την Τσέλσι για ένα χρόνο.

Ο 26χρονος πολιτογραφημένος Γερμανός (σ.σ. έχει γεννηθεί στην Βοσνία) μεσοεπιθετικός θα γίνει πλουσιότερος κατά 1.600.000 ευρώ, ενώ έπειτα από κάθε συμμετοχή του θα λαμβάνει 10.000 ευρώ.

Σε περίπτωση που ο Μαρίν πείσει τους ανθρώπους της τουρκικής ομάδας για την αξία του, τότε εκείνοι θα καταβάλλουν το ποσό των 4.000.000 ευρώ στο τέλος της σεζόν και θα αποκτήσουν τα δικαιώματά του.

Ο 16 φορές διεθνής με την Γερμανία αποκτήθηκε από την Τσέλσι το καλοκαίρι του 2012 και με εξαίρεση την πρώτη σεζόν, έχει δοθεί δανεικός σε Σεβίλλη (2013-14), Φιορεντίνα (πρώτο μισό της σεζόν 2014-15), Άντερλεχτ (δεύτερο μισό της σεζόν 2014-15) και τώρα Τράμπζονσπορ.

Οι "μπλε" έχουν παραχωρήσει 26 παίκτες με τη μορφή δανεισμού: Στίπε Πέριτσα, Κρίστιαν Άτσου, Λιούις Μπέικερ, Μάριο Πάσαλιτς, Αντρέας Κρίστενσεν, Ίζι Μπράουν, Νέιθαν, Μάρκο φαν Χίνκελ, Μπακαντί Ανγκμπάν, Τόμας Κάλας, Τζόρντον Χάουτον, Πάτρικ Μπάμφορντ, Ντανίλο Πάντιτς, Κένεθ Ομερούο, Ζοάο Ροντρίγκες, Γουάλας, Ούλισες Ντάβιλα, Ντόμινικ Σολάνκε, Τοντ Κέιν, Ματέι Ντέλατς, Μοχάμεντ Σαλάχ, Άλεξ Ντέιβι, Κρίστιαν Κουέβας, Νέιθαν Έικ, Χουάν Κουαδράδο και Μάρκο Μαρίν).

News 24/7

24MEDIA NETWORK