"Δανεικός στην Μπενφίκα ο Κοεντράο"

Μία "ανάσα" από την επιστροφή του στην Μπενφίκα με τη μορφή δανεισμού βρίσκεται ο Φάμπιο Κοεντράο σύμφωνα με πορτογαλικό δημοσίευμα. Μοναδικό "αγκάθι" οι υψηλές οικονομικές απολαβές του.

"Δανεικός στην Μπενφίκα ο Κοεντράο"
EMPICS SPORT

Ο Φάμπιο Κοεντράο είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στην Μπενφικά με τη μορφή δανεισμού, όπως αποκαλύπτει σημερινό ρεπορτάζ της πορτογαλικής εφημερίδας "Correio da Manha". Η διοίκηση της ομάδας από τη Λισαβόνα θεωρεί πως ο 27χρονος πορτογάλος μπακ-χαφ είναι η ιδανική επιλογή για το αριστερό άκρο της άμυνας, όμως υπάρχει ένα σημαντικό "αγκάθι" στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Συγκεκριμένα, ο Κοεντράο αμείβεται με 2.500.000 ευρώ, ένα ποσό που δεν έχει τη δυνατότητα να καλύψει η Μπενφίκα.

Παρόλα αυτά, η επιθυμία του να επιστρέψει στη Λισαβόνα μπορεί να αναγκάσει τον Πορτογάλο να "ρίξει" τις απαιτήσεις του, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο η Ρεάλ να καλύψει ένα μέρος των χρημάτων που αντιστοιχούν στο συμβόλαιό του.

Οι "Αετοί" θέλουν να "κλείσουν" άμεσα το θέμα, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον από τις Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ ο ίδιος με δηλώσεις του διέψευσε την πιθανότητα να αγωνιστεί στην Σπόρτινγκ.

Να θυμίσουμε πως ο Κοεντράο πωλήθηκε το 2011 στη Ρεάλ Μαδρίτης έναντι 30.000.000 ευρώ, με το υπάρχον συμβόλαιο να ολοκληρώνεται το 2019. Την εφετινή σεζόν δεν κέρδισε την εμπιστοσύνη του Κάρλο Αντσελότι, με συνέπεια να πραγματοποιήσει μόλις 9 συμμετοχές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK