Δανεισμός Εμπαπέ στην Λίβερπουλ: Το πρόσωπο κλειδί της οικογένειάς του που έχει τρέλα με τους Κόκκινους

Ο Εμπαπέ είχε αποκαλύψε σε συνέντευξή του ότι ο άνθρωπος που κατευθύνει την καριέρα του είναι φουλ οπαδός της Λίβερπουλ.

PSG's Kylian Mbappe reacts at the end of the Champions League, second leg, quarterfinal soccer match between Paris Saint Germain and Bayern Munich at the Parc des Princes stadium, in Paris, France, Tuesday, April 13, 2021. (AP Photo/Francois Mori)
Ο Κιλιάν Εμπαπέ AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Τις τελευταίες ώρες έχει δει το φως της δημοσιότητας ένα σούπερ σενάριο για τους οπαδούς της Λίβερπουλ που θέλει τους Κόκκινους να παλεύουν για τον δανεισμό του Κιλιάν Εμπαπέ για τη σεζόν 23/24. Το φλερτ της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ με τον κορυφαίο Γάλλο ποδοσφαιριστή δεν είναι πρωτοφανές. Οι δύο πλευρές είχαν συζητήσει και το 2018 προτού ο Κιλιάν συμφωνήσει να μετακομίσει από το Μονακό στο Παρίσι.

Ο άνθρωπος που κατευθύνει την καριέρα του Εμπαπέ και λειτουργεί ως εκπρόσωπός του είναι η μητέρα του Φαϊζά Λαμαρί. Κρατήστε το αυτό...

Όταν ο Κιλιάν πριν από μερικούς μήνες είχε μιλήσει στην Telegraph για το "ειδύλλιό" του με την Λίβερπουλ είχε αποκαλύψει κάτι εξαιρετικά σημαντικό για τη βάση που μπορεί να έχουν τα δημοσιεύματα της σημερινής εποχής: "Είχαμε μιλήσει λίγο, όχι πολύ. Είχα μιλήσει με την Λίβερπουλ γιατί είναι η αγαπημένη ομάδα της μητέρας του. Η μητέρα μου αγαπάει την Λίβερπουλ. Δεν γνωρίζω γιατί, θα πρέπει να ρωτήσετε εκείνη" είχε πει ο Εμπαπέ.

Τα δεδομένα, τώρα, θέλουν την Λίβερπουλ να κινείται για τον δανεισμό του Εμπαπέ για ένα χρόνο κάτι που δεν αποκλείεται να βρει σύμφωνη την ΠΣΖ, καθώς θα πάρει κάποια χρήματα ενοίκιο από το τίποτα που θα πάρει το 2024 όταν παίκτης θα είναι ελεύθερος και εκτός απροόπτου θα συμφωνήσει (οι Γάλλοι λένε πως ήδη έχει συμφωνήσει) με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Θυμίζουμε πως η Παρί αξιώνει 250.000.000 ευρώ για να πουλήσει τον Εμπαπέ στην Ρεάλ τώρα, χρήματα τα οποία ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν θέλει να πληρώσει από τη στιγμή που μπορεί να έχει τον παίκτη ελεύθερο σε 12 μήνες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK