Δανείστηκε ξανά Κουρτουά από Τσέλσι η Ατλέτικο Μαδρίτης

Στην Ατλέτικο Μαδρίτης για 3η σερί χρονιά θα αγωνίζεται ο Τιμπό Κουρτουά, ο οποίος διανύει καταπληκτικές χρονιές στο "Βιθέντε Καλδερόν", ανεβάζοντας διαρκώς τις μετοχές του.

Δανείστηκε ξανά Κουρτουά από Τσέλσι η Ατλέτικο Μαδρίτης

Ο Βέλγος τερματοφύλακας πήρε μεταγραφή στην Τσέλσι από την Γκενκ το 2011, ωστόσο παραχωρήθηκε δανεικός στους "ροχιμπλάνκος" για να αποκτήσει εμπειρίες. Η αδιαπραγμάτευτη παρουσία του Πετρ Τσεχ κάτω από τα δοκάρια των "μπλε" καθιστούν αδύνατη τη συμμετοχή του 21χρονου στην Premier League, με συνέπεια να πηγαίνει δανεικός κάθε χρόνο στην Ισπανία.

Το 2012 βοήθησε τα μέγιστα την Ατλέτικο στην κατάκτηση του Europa League και του Σούπερ Καπ Ευρώπης, ενώ πέρυσι πανηγύρισε το Copa del Rey και το βραβείο Θαμόρα, που απονέμεται στον τερματοφύλακα με την καλύτερη αναλογία γκολ / αγώνες στην Primera Division.

"Είμαι πολύ χαρούμενος διότι είναι αυτό που ήθελα. Πάντοτε έλεγα ότι την επόμενη χρονιά θέλω να συνεχίσω στην Ατλέτικο και να αγωνιστώ σε μία διοργάνωση τόσο σημαντική όπως το Champions League, έχοντας πετύχει την πρόκριση με τόσο απίθανη σεζόν", δήλωσε ο βασικός τερματοφύλακας της εθνικής Βελγίου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK