Δανία: Στην πόρτα της εξόδου ο Ολσεν

Δανία: Στην πόρτα της εξόδου ο Ολσεν
Την θέση του κινδυνεύει να χάσει ο Μόρτεν Ολσεν, αν η Δανία δεν μπορέσει να προκριθεί στο Μουντιάλ του 2006. Αυτό άφησε να εννοηθεί ο ο επικεφαλής της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας, Αλεν Χάνσεν. Με δηλώσεις του στην καθημερινή εφημερίδα «Ekstra Bladet», ξεκαθάρισε πως ο έμπειρος τεχνικός θα περάσει την πόρτα της εξόδου, κάτι το οποίο είναι αρκετά πιθανό.

Οι Δανοί είναι οι επόμενοι αντίπαλοι της Εθνικής Ελλάδας και πιστεύουν σε ένα θαύμα για να πάρουν το εισιτήριο για τα μπαράζ των προκριματικών. Οι Σκανδιναβοί πρέπει να νικήσουν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και το Καζακστάν και οι αδιάφοροι Αλβανοί να κόψουν βαθμούς από τους Τούρκους, κάτι το οποίο είναι απίθανο.

O Oλσεν δύσκολα θα μείνει χωρίς δουλειά, αφού έχει δηλώσει ο ίδιος πως θέλει να αναλάβει πρώτος προπονητής σε σύλλογο. Πλέον ο 56χρονος τεχνικός βρίσκεται στο «στόχαστρο» της Λεβερκούζεν, η οποία είναι «ακέφαλη» μετά την αποπομπή του Κλάους Αουγκεντάλερ. Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός, Ρούντι Φέλερ, εκτελεί χρέη προσωρινού προπονητή, ενώ ο Ματίας Ζάμερ απέρριψε πρόσφατα την πρόταση της Μπάγερ να αναλάβει τα «ηνία» της ομάδας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK