Δάρλας: "Θα περάσουμε"

Ο Παναθηναϊκός απέσπασε λευκή ισοπαλία απέναντι στη Μπαρτσελόνα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ και πέραν του αγωνιστικού (διατήρηση σεβαστών πιθανοτήτων πρόκρισης), επωφελήθηκε και στο ψυχολογικό κομμάτι.

Δάρλας: "Θα περάσουμε"

Ο Παναθηναϊκός απέσπασε λευκή ισοπαλία απέναντι στη Μπαρτσελόνα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκκαι πέραν του αγωνιστικού (διατήρηση σεβαστών πιθανοτήτων πρόκρισης), επωφελήθηκε και στο ψυχολογικό κομμάτι. Φίλιππος Δάρλας, Μάριο Γκαλίνοβιτς και Νασίφ Μόρις ήταν τρεις από τους πρωταγωνιστές της πολύ καλής αμυντικής λειτουργίας των "πρασίνων". Παρακάτω, οι δηλώσεις των παικτών.

Ο ακραίος μπακ από το Αγρίνιο, δεν δίστασε να εκφράσει την πίστη του για πρόκριση... " Πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα και ο στόχος επετεύχθη. Αν είχε μπει γκολ στη φάση με τον Μάντζιο τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά, αλλά η Μπαρτσελόνα είναι πάντα μεγάλη ομάδα. Το αποτέλεσμα είναι καλό και τώρα η κατάσταση εξαρτάται από εμάς. Ο αγώνας, όμως, με την Μπαρτσελόνα θα πρέπει να αποτελέσει παρελθόν γιατί η συνέχεια είναι δύσκολη. Συνεχίζουμε με τον ίδιο ρυθμό και θα δίνουμε τα πάντα σε κάθε παιχνίδι".

"Ο ΠΑΟ μπορεί να φέρει βαθμούς στην Ελλάδα και να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις. Όλοι οι παίκτες έδωσαν των 100% των δυνατοτήτων τους, ο κόσμος μας βοήθησε πάρα πολύ και κάναμε ένα καλό παιχνίδι, ιδιαίτερα στην άμυνα. Πιστεύω ότι, τελικά, θα καταφέρουμε να προκριθούμε. Οι αντίπαλοί μας δεν φάνηκαν σχεδόν καθόλου και ο Λουκάς τα πήγε πολύ καλά απέναντι στον Ροναλντίνιο, ο οποίος δεν φάνηκε ".

Όσο για το πρωτάθλημα αλλά και το ντέρμπι με την ΑΕΚ... " Όντως ήταν πολύ καλό αποτέλεσμα του Ολυμπιακού και το γεγονός ότι έχασε, αλλά το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Πάνω απ όλα κοιτάμε τι θα κάνουμε εμείς και πως θα βελτιωθούμε και μετά τι κάνουν όλοι οι άλλοι. Έχουμε ένα δύσκολο ντέρμπι μπροστά μας, όπου δεν θα έχουμε βοήθεια του κόσμου. Όπως σε κάθε ντέρμπι, όλα γίνονται. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο ".

Από την πλευρά του, ο Κροάτης πορτιέρο, τόνισε: " Ήταν ένα καλό ματς, ανοικτό και για τις δύο ομάδες, με ευκαιρίες εκατέρωθεν και το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Η προσωπική απόδοσή μου δεν σημαίνει κάτι ιδιαίτερο, τα δίνω όλα στην προπόνηση, πηγαίνω πολύ καλά και αυτό βγαίνει στο γήπεδο ".

Πάντως, ο "Σούπερ Μάριο" δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον συμπατριώτη του, Ιγκόρ Μπίσκαν, ο οποίος έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης... " Ο Ιγκόρ είναι μεγάλος παίκτης και με την εμφάνισή του έδειξε γιατί ήρθε στον Παναθηναϊκό ".

Σχετικά με τον Ροναλντίνιο... " είναι μεγάλος παίκτης, αλλά δεν φάνηκε καθόλου ".

Ο θηριώδης πορτιέρο, είναι πάντα ο πρώτος που δέχεται την αποθέωση από τους φίλους του "τριφυλλιού", δεδομένου ότι μπαίνει πρώτος στον αγωνιστικό χώρο για προθέρμανση... " Ο κόσμος ήταν φανταστικός. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση πως σε κάθε προσπάθεια της Μπαρτσελόνα δημιουργούσαν έναν εκκωφαντικό θόρυβο".

Όσον αφορά στη δύσκολη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη... " Το 1-1 ανάμεσα στην Ουντινέζε και τη Βέρντερ είναι καλό αποτέλεσμα, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εμείς έχουμε πρώτα το δύσκολο εκτός έδρας ματς με την Μπαρτσελόνα. Σπουδαία όμως είναι και τα ματς του πρωταθλήματος. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι τα ματς με την ΑΕΚ μας δίνουν την ευκαιρία να πάμε στο Τσάμπιονς Λιγκ ".

Εξάλλου, ο Νασίφ Μόρις είπε: " Είμασταν πειθαρχημένοι, κρατήσαμε το αρχικό μας σχήμα και τηρήσαμε κατά γράμμα τις εντολές του προπονητή. Όλα αυτά μας βοήθησαν για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Στην αρχή είναι λίγο δύσκολα γιατί πρέπει να δεις πως παίζει ο αντίπαλος. Μετά τα πρώτα λεπτά είδαμε πως παίζει ασκήσαμε μεγαλύτερη πίεση και δεν τους αφήσαμε να κάνουν το παιχνίδι τους.

Προσπαθούσαμε να κάνουμε όσο καλύτερα γίνεται την δουλειά μας και να μην δεχτούμε κάποιο τέρμα ενώ παράλληλα κυνηγούσαμε ένα γκολ. Θα ήταν εξαιρετικό αλλά και τώρα είναι θαυμάσιο αποτέλεσμα. Θα είναι πιο δύσκολα σε δύο εβδομάδεςεπειδή θα παίζουμε στην έδρα τους. Αν συνεχίσουμε να παίζουμε με τον ίδιο τρόπο που κάναμε σήμερα τότε θα είναι πολύ πιθανό να πάρουμε ένα παρόμοιο αποτέλεσμα.

Το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο και όλα μπορούν να συμβούν. Αν πάρουμε αποτέλεσμα στην Βαρκελώνη τότε σίγουρα μπορούμε να κυνηγήσουμε την δεύτερη θέση. Θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς αφού αν κερδίσουμε θα ανέβουμε ψηλότερα στην βαθμολογία και είναι εξαιρετικό για την πορεία μας. Σίγουρα δεν είναι ένα εύκολο παιχνίδι.

Έχουμε πολύ μεγάλο ρόστερ. Σήμερα κάποιοι παίκτες που συνήθως είναι στην βασική ενδεκάδα ήταν εκτός αποστολής και μπορούν να τους αναπληρώσουν. Όσο για τον κόσμο, όπως πάντα ήταν εκπληκτικός. Συνέχεια μας βοηθάει σε όλα τα παιχνίδια, είναι δίπλα μας και ιδίως σήμερα δημιουργήσε φανταστική ατμόσφαιρα".

Άπαντες παρόντες

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι παίκτες του Αλμπέρτο Μαλεζάνι προπονήθηκαν τη Τετάρτη, με εκείνους οι οποίοι αγωνίστηκαν την Τρίτη να ακολουθούν χαλαρό πρόγραμμα. Οι εκδηλώσεις μετρημένης χαράς... έμειναν στο Ολυμπιακό Στάδιο, δεδομένου ότι ακολουθεί την Κυριακή το αθηναϊκό ντέρμπι με την ΑΕΚ.
Σε αυτό, αναμένεται και πάλι ο Ιταλός τεχνικός να προβεί σε αλλαγές, αν και ακόμη είναι νωρίς να γράψουμε κάτι μετά βεβαιότητας από τη στιγμή που τη Πέμπτη θα αρχίσει να φαίνεται μέρος των σχεδίων του. Πάντως, δεν έλειψαν τα απρόοπτα, καθώς ο Γιώργος Θεοδωρίδης "γύρισε" το πόδι του και παρά το ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, χάνει πόντους στο να βρίσκεται στην αποστολή που θα αντιμετωπίσει την Ένωση.

Τετ α τετ με Τόργκελε

Eκτός αποστολής ϊσως μείνει και ο Σάντορ Τόργκελε. Ο Μαγυάρος στράικερ μίλησε ιδιαιτέρως με τον προπονητή του και έδωσε εξηγήσεις για τη δυσφορία του την στιγμή που έγινε αλλαγή. Μένει να δούμε αν ο Ούγγρος χάσει το ντέρμπι ως μία μορφή τιμωρίας για την ενέργειά του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK