ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δε γλίτωσε την εγχείρηση ο Χεσούς Νάβας

Τελικά ο Χεσούς Νάβας δεν μπόρεσε να αποφύγει τη χειρυργική επέμβαση στον τραυματισμό αριστερό του αστράγαλο.

Δε γλίτωσε την εγχείρηση ο Χεσούς Νάβας

Ο 24άχρονος επιθετικός της Σεβίλης είχε τραυματιστεί στις 16 Σεπτεμβρίου, στην ήττα της ομάδας του με 1-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν στο “Σάντσες Πιθχουάν”, για το Europa League.

Δεκαπέντε ημέρες αργότερα αγωνίστηκε στον νικηφόρο αγώνα με 1-0 επί της Ντόρτμουντ, αλλά αποδείχθηκε ότι η επιστροφή του στη δράση ήταν βιαστική. Τότε, είχε αισθανθεί ενοχλήσεις και η κατάστασή του επιδεινώθηκε στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, πριν από τον αγώνα με την Καρπάτι στην Ισπανία (04/11).

Το ιατρικό επιτελείο της Σεβίλης έκρινε ότι ο Νάβας πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε επέμβαση η οποία προγραμματίστηκε για την Πέμπτη και από την έκβασή της θα εξαρτηθεί το χρονικό διάστημα της αποθεραπείας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ