Δείχνει έτοιμος ο Νομπόα

Σε πολύ καλό επίπεδο, δεδομένου ότι έχει να παίξει ποδόσφαιρο έναν μήνα, βρίσκεται το τελευταίο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ

Δείχνει έτοιμος ο Νομπόα

Ο Κριστιάν Νομπόα συμμετείχε χθες για πρώτη φορά στο πρόγραμμα προπόνησης της υπόλοιπης ομάδας αφήνοντας άπαντες... με ανοιχτό το στόμα με την ποιότητά του, κερδίζοντας με το καλημέρα την παραδοχή των συμπαικτών του.

Παίρνει χρόνο με Πλατανιά;

Ο Νομπόα, όμως, δεν έμεινε εκεί... Φρόντισε να δείξει και στον Άγγελο Αναστασιάδη πως βρίσκεται σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο και η φυσική του κατάσταση, δεδομένων πάντα των συνθηκών, δηλαδή της έλλειψης προπονήσεων και επίσημων αγώνων.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Έλληνας τεχνικός δεν αποκλείεται να δώσει λεπτά συμμετοχής στον Νομπόα, στον αγώνα με τον Πλατανιά την Κυριακή (18/1) στην Τούμπα, προκειμένου ο παίκτης να πάρει μία γεύση από τον κόσμο του "Δικεφάλου".

Τον βοηθάει... το ρεπό!

Ας μην ξεχνάμε ότι ο ΠΑΟΚ την επόμενη εβδομάδα... έχει ρεπό αφού ήταν προγραμματισμένο το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου, η οποία έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα. Έτσι, το επόμενο παιχνίδι του ΠΑΟΚ, μετά από αυτό με την κρητική ομάδα, είναι κόντρα στον Παναιτωλικό στις 31 Ιανουαρίου, όταν και ο Νομπόα αναμένεται να είναι σε θέση να αγωνιστεί ακόμη και βασικός.

Προπόνηση σε γκρουπ

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ γυμνάστηκαν σε διαφορετικά γκρουπ ανάλογα με την καταπόνησή τους από τους συνεχόμενους αγώνες. Οι Ρατς, Μακ, Περέιρα, Ιτάνζ έπαιξαν ποδοβόλεϊ για αποφόρτιση, οι Βίτορ, Κατσικάς, Κωνσταντινίδης, Σαλπιγγίδης έκαναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης κι ο Κλάους έμεινε στο γυμναστήριο για φυσικοθεραπεία.

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης με τον Παναγιώτη Δεληγιαννίδη δούλεψαν σε πρόγραμμα αποκατάστασης με μπάλα υπό τις οδηγίες του Γιάννη Κατσανίκα. Μαζί τους προπονήθηκε και ο Νίκος Σπυρόπουλος. Ο Παναγιώτης Γλύκος έκανε ειδικό ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

... και τελειώματα

Οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν για περισσότερο από μία ώρα με το πρόγραμμα να επικεντρώνεται στην κυκλοφορία της μπάλας με συνδυαστικό παιχνίδι με μικρές εστίες και στα τελειώματα των φάσεων έπειτα από γέμισμα από τα άκρα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK