Δείχνουν το δρόμο οι δήμαρχοι

Σε κοινή συνέντευξη τύπου προχώρησαν την Τρίτη οι Δήμαρχοι του Περιστερίου και του Αιγάλεω. Οι κύριοι Παχατουρίδης και Καλογερόπουλος έδειξαν με αυτήν την κίνηση ότι τις δύο γειτονικές ομάδες του Ατρομήτου και του Αιγάλεω δεν τις χωρίζει τίποτα στέλνοντας και τον ανάλογο μήνυμα για τον αγώνα της Κυριακής στο Περιστέρι.

Δείχνουν το δρόμο οι δήμαρχοι
Σε κοινή συνέντευξη τύπου προχώρησαν την Τρίτη οι Δήμαρχοι του Περιστερίου και του Αιγάλεω. Οι κύριοι Παχατουρίδης και Καλογερόπουλος έδειξαν με αυτήν την κίνηση ότι τις δύο γειτονικές ομάδες του Ατρομήτου και του Αιγάλεω δεν τις χωρίζει τίποτα, στέλνοντας και τον ανάλογο μήνυμα για τον αγώνα της Κυριακής στο Περιστέρι.

Αναλυτικά ο κύριος Παραχουρίδης επεσήμανε: "Την Κυριακή ο Δήμαρχος του Αιγάλεω λέει ότι θα στήσει μια οθόνη για να δει την νίκη της ομάδας του, εγώ του προτείνω να δείξει σε βίντεο το παιχνίδι με την Ξάνθη που η ομάδα του κέρδισε, γιατί σε αυτό με τον Ατρόμητο θα χάσει. Το Αιγάλεω και το Περιστέρι έχουν το ίδιο μέταλλο. Είναι δυο πόλεις που γεννούν λεβέντες και μάγκες. Πιστεύουμε ότι το ποδόσφαιρο είναι μια γιορτή και αυτό θα γίνει και την Κυριακή. Ευχόμαστε να κερδίσει ο καλύτερος και αυτός θα είναι ο Ατρόμητος. Να διεξαχθεί ένας αγώνας στο πλαίσιο καλής συμπεριφοράς. Τώρα το ότι θα κερδίσει ο Ατρόμητος όλη το πιστεύουν, όπως είμαι σίγουρος πως και οι δυο ομάδες θα βγουν Ευρώπη. Σε ότι αφορά το γεγονός ότι δεν θα δοθούν εισιτήρια στους φίλους του Αιγάλεω αυτό γίνεται γιατί ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στην εξέδρα των φιλοξενούμενων και δεν τελούμε να συμβεί ότι και με την ΑΕΚ".

Από την πλευρά του ο κύριος Καλογερόπουλος επεσήμανε: "Η Δυτική Αθήνα σαν δύναμη στο ποδόσφαιρο έχει δυο πολύ καλές ομάδες το Αιγάλεω και τον Ατρόμητο, ο οποίος συγχωνεύτηκε με την Χαλκηδόνα και έχει πολύ καλή πορεία. Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που προσφέρει χαρά και ευχαρίστηση σε όσους στηρίζουν τις ομάδες τους. Θα πρέπει να ξεχάσουμε το παρελθόν, το ποιος είναι δυνατός στην κερκίδα και ποιος κάνει καλύτερα βία και να ασχοληθούμε με το ποιος θα είναι καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο, καθώς ο καλύτερος κερδίζει. Δεν γίνεται να διεξάγονται αγώνες με βία. Επειδή δεν δίνει κερκίδα ο Ατρόμητος στους φίλους του Αιγάλεω θα στήσουμε μια τεραστία οθόνη στην πλατειά για να πανηγυρίσουμε την νίκη της ομάδας μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK