Δεινοπάθησε, αλλά τα κατάφερε ο Αστέρας

Ο Αστέρας επικράτησε δύσκολα με 1-0 του Λεβαδειακού στην Τρίπολη σε ένα ματς όπου οι φιλοξενούμενοι έχασαν πολλές κλασσικές ευκαιρίες για γκολ. Δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα για τους Αρκάδες.

Δεινοπάθησε, αλλά τα κατάφερε ο Αστέρας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το δεύτερό του τρίποντο στη Super League πήρε ο Αστέρας Τρίπολης επικρατώντας εντός έδρας του Λεβαδειακού δύσκολα με 1-0. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος του αγώνα ήταν ο Νίκο Φερνάντες μόλις στο 9ο λεπτό.

Από εκείνο το σημείο και μετά βέβαια οι Αρκάδες... δεινοπάθησαν. Ο Λεβαδειακός ήταν πολύ καλός και θα μπορούσε όχι μόνο να ισοφαρίσει, αλλά και να φύγει με τη νίκη από την Τρίπολη. Μέσα σε ένα λεπτό (στο 15') λίγο έλειψε να πετύχει γκολ, όμως αρχικά Μάντζιος και στη συνέχεια ο Τόνι Σίλβα δεν κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 39' παραλίγο να δούμε το αυτογκόλ της χρονιάς. Ο Ίγκορ εκτέλεσε το πλάγιο με τον Χαμπντανί και τον Ντοναρούμα να έχουν βγει προς το πλάι για να πάρουν την μπάλα. Ο μπακ του Αστέρα την έδωσε στον Χαμπντανί και εκείνος χωρίς να κοιτάξει την γύρισε προς την εστία μόνο που ο Ντοναρούμα δεν ήταν εκεί. Η μπάλα όμως δεν είχε δύναμη και ο Ιταλός πρόλαβε να διώξει. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε κάπως, αλλά και πάλι η ομάδα του Λεβαδειακού απειλούσε την άμυνα του Αστέρα.

Οι παίκτες του Ελευθερόπουλου όμως κατάφεραν έστω και δύσκολα να κρατήσουν αυτό το 1-0 και να φτάσουν τους έξι βαθμούς.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Αστέρας Τρίπολης:Ντοναρούμα, Ίγκορ, Ευαγγέλου, Γιαννούλης, Χαμντανί, Δημούτσος, Τσουκαλάς, Τσιλιανίδης, Φερνάντες (85' Ντουντού), Καλτσάς (70' Κώτσιρας), Φαρίνια (73' Ιωαννίδης)

Λεβαδειακός:Ναμάσκο, Μαχαίρας, Μεντί, Ουόν, Μουλόπουλος, Μιλιάζες, Κουλιμπαλί (80' Καλτσάς), Μαχαίρας (67' Βασιλείου), Ζεζίνιο, Τόνι Σίλβα (85' Καραμπουέ), Γιακουμάκης, Μάντζιος

News 24/7

24MEDIA NETWORK