Δείπνο με θέα τη θάλασσα στους συνέδρους του Χάρβαρντ

Η άριστη φιλοξενία του Ολυμπιακού στους συνέδρους του Χάρβαρντ συνεχίστηκε. Οι "ερυθρόλευκοι" παραχώρησαν δείπνο στους καλεσμένους τους με θέα τη θάλασσα του Πειραιά το βράδυ της Τρίτης (5/9), έπειτα από την πρώτη ημέρα του συνεδρίου.

Δείπνο με θέα τη θάλασσα στους συνέδρους του Χάρβαρντ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:

Λένε πολλές φορές ότι οι καλύτερες συζητήσεις, οι πιο σημαντικές αποφάσεις, αλλά και οι πλέον εποικοδομητικές ιδέες, έρχονται σε πιο... χαλαρό περιβάλλον, από εκείνο του γραφείου, ή της συνεδριακής αίθουσας!

Πιστός σε όσα προστάζει η διάσημη -παγκοσμίως- ελληνική φιλοξενία, ο Ολυμπιακός συνέχισε να την παρέχει απλόχερα στους συνέδρους του Χάρβαρντ, οι οποίοι βρίσκονται στην χώρα μας και μετά το τέλος της πρώτης συνεδριακής ημέρας, στο Καραϊσκάκη. Το βράδυ της Τρίτης, παρέθεσε ένα υπέροχο δείπνο στο «Βαρούλκο», στο Μικρολίμανο, με φόντο την υπέροχη θάλασσα του Πειραιά!

Δείπνο με θέα τη θάλασσα στους συνέδρους του Χάρβαρντ

Λίγο μετά τις 9 το βράδυ, οι προσκεκλημένοι του κ. Μαρινάκη και του Θρύλου, ακαδημαϊκοί από όλο τον κόσμο, έφθασαν στο εστιατόριο, όπου τους περίμεναν ήδη πολλά στελέχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Αφού έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις, άπαντες κάθισαν στα τραπέζια τους και άρχισαν, εκ νέου, τις συζητήσεις. Γύρω από το ποδόσφαιρο, τον αθλητισμό συνολικά, τον τρόπο με τον οποίο τα σπορ και δη ο βασιλιάς αυτών, το λαοφιλέστερο όλων, να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας να μπορέσουν να ενταχθούν στην κοινωνία του σήμερα και να ρίξουν τα τείχη!

Δείπνο με θέα τη θάλασσα στους συνέδρους του Χάρβαρντ

Παρόντες, πέραν των συνέδρων και στελεχών της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ήταν ο Αντώνης Νικοπολίδης και ο Λιλιάν Τουράμ, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στις ομιλίες και τις συσκέψεις της Τετάρτης, στο Καραϊσκάκη. Παίρνοντας την ευκαιρία, ο Λιλιάν Τουράμ και ο κ. Στίβεν Ορτέγα θέλησαν να απευθύνουν έναν μικρό χαιρετισμό στους παρευρισκομένους.

Αμφότεροι εξέφρασαν την τεράστια ικανοποίησή τους, για την πρώτη ημέρα του συνεδρίου και την πρόοδο, η οποία σημειώθηκε στις συζητήσεις. Θέλησαν να ευχαριστήσουν ιδιαιτέρως τον Ολυμπιακό, αλλά και τον κ. Μαρινάκη, για την υπέροχη φιλοξενία, εντός και εκτός γηπέδου και τόνισαν πως η δεύτερη ημέρα του συνεδρίου αναμένεται με ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον, προκειμένου να συζητηθούν ακόμη πιο ενδιαφέροντα και καίρια ζητήματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, πάντοτε σε συνδυασμό με τον άνθρωπο!

Δείπνο με θέα τη θάλασσα στους συνέδρους του Χάρβαρντ

Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν τη φημισμένη κουζίνα του διάσημου σεφ Λευτέρη Λαζάρου, τον οποίο χειροκρότησαν και με τον οποίο είχαν επίσης την ευκαιρία να συνομιλήσουν, με θέμα την επίσης φημισμένη ελληνική κουζίνα! Μία μακρά ακαδημαϊκή ημέρα έκλεισε, έτσι, με τον καλύτερο τρόπο και άπαντες ανανέωσαν για το πρωί της Τετάρτης το ραντεβού τους, στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

24MEDIA NETWORK