Δέκα ιστορικά κορεό σε clasico (VIDEOS)

Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης έχουν αρχίσει μια παράδοση που διαρκεί χρόνια και εκτός από τον αγωνιστικό χώρο, ανταγωνίζονται και στην εξέδρα για το ποιοι οπαδοί θα δημιουργήσουν κάθε φορά την καλύτερη χορογραφία. Δείτε τα δέκα ιστορικότερα κορεό σε clasico.

Δέκα ιστορικά κορεό σε clasico (VIDEOS)

Το πρώτο κορεό που έχει καταγραφεί ποτέ είναι αυτό των οπαδών της Μπαρτσελόνα το 1992 (στο Μπαρτσελόνα-Ρεάλ 1-1) όταν ύψωσαν στον ουρανό του Καμπ Νου 17.000 καρτελάκια σχηματίζοντας στο πέταλο τη λέξη "Barca".

Τη σεζόν 93-94 (στο Μπαρτσελόνα-Ρεάλ 5-0) το γήπεδο γέμισε από μπλε και κόκκινα καρτελάκια και στο πέταλο σηκώθηκε πανό το οποίο είχε έναν στίχο από τον ύμνο της ομάδας "μπλαουγκράνα στον άνεμο". Δείτε το...

Οι οπαδοί της Ρεάλ δημιούργησαν συγκλονιστικό μωσαϊκό τη σεζόν 2000-01 (στο Ρεάλ-Μπαρτσελόνα 2-2) όταν ολόκληρο το Μπερναμπέου "βάφτηκε" στα λευκά.

Τη σεζόν 2004-05 (στο Μπαρτσελόνα-Ρεάλ 3-0) η Μπαρτσελόνα γιόρτασε τη συμπλήρωση 125.000 μελών της με ένα πραγματικά εντυπωσιακό μωσαϊκό. Ενώ στην απέναντι πλευρά υπήρχε πολιτικό μήνυμα που ανέφερε "η Καταλονία δεν είναι Ισπανία".

Τη σεζόν 2010-11 (στο Μπαρτσελόνα-Ρεάλ 5-0) το σκηνικό στο Καμπ Νου "βάφτηκε" πάλι στα μπλαουγκράνα και το μήνυμα που σχηματίστηκε από τα δκάδες χιλιάδες καρτελάκια έγραφε "Μπαρτσελόνα σ' αγαπώ".

Τη σεζόν 2011-12 (στο Ρεάλ-Μπαρτσελόνα 1-3) οι οπαδοί της Ρεάλ δημιούργησαν ένα από τα κορυφαία και πιο φημισμένα κορεό σε ποδοσφαιρικά γήπεδα, όταν στο ένα από τα δύο πέταλα σχηματίστηκε το σήμα της "βασίλισσας".

Στον τελικό του Σούπερ Καπ το 2012 (Μπαρτσελόνα-Ρεάλ 3-2) ήρθε η απάντηση των οπαδών της Μπαρτσελόνα...

Τη σεζόν 2012-13 (στο Μπαρτσελόνα-Ρεάλ 2-2) οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα ύψωσαν 98.000 καρτελάκια στα χρώματα της καταλανικής σημαίας και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό.

Τη σεζόν 2012-13 (στο Ρεάλ-Μπαρτσελόνα) 3-4 οι οπαδοί της Ρεάλ γέμισαν το Μπερναμπέου με λευκά σημαιάκια, δημιουργώντας πανέμορφη ατμόσφαιρα.

Στην αναμέτρηση της φετινής σεζόν στο Μπερναμπέου (Ρεάλ-Μπαρτσελόνα 3-1), οι οπαδοί της "βασίλισσας" έστειλαν το μήνυμά τους για την κατάκτηση του 10ου τίτλου του πρωταθλητή Ευρώπης από την ομάδα τους. Σε ελεύθερη μετάφραση το μήνυμά τους έλεγε: "Ιστορία γράφεις, ιστορία για να γίνει".

Πηγή: Marca.com

News 24/7

24MEDIA NETWORK