Δέλλας: "Δεν έχει τελειώσει ακόμη τίποτα"

Ο Τραϊανός Δέλλας έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του στον αγώνα της ΑΕΚ με την Παναχαϊκή, τονίζοντας πως μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο διαβασμένοι και κατάφεραν να επικρατήσουν με 1-3, όμως υπάρχει ακόμα δρόμος στο πρωτάθλημα.

Δέλλας: "Δεν έχει τελειώσει ακόμη τίποτα"

Για τις ισάριθμες νίκες στα πρώτα 5 παιχνίδια, σχολίασε: "Έκλεισε ένας κύκλος για εμάς. Βγάλαμε ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια. Κάναμε το 4ο εκτός έδρας παιχνίδι μας. Θέλαμε να συνεχίσουμε με νίκες και τα καταφέραμε. Παίξαμε απέναντι σε καλή ομάδα, μπήκαμε διαβασμένοι, είχα μια ανησυχία για το πώς οι παίκτες πως μπορούν να λυθούν οι παίκτες μου μετά την αποχή αλλά τα κατάφεραν. Αξίζουν συγχαρητήρια.

Παίξαμε σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο, που έφερε και τον τραυματισμό ενός παίκτη μας. Θα κρατήσουμε τους τρεις βαθμούς, τώρα ξεκινάνε τα δύσκολα για εμάς. Πρέπει να συνεχίσουμε συγκεντρωμένοι και με αποφασιστικότητα. Δεν έχει τελειώσει ακόμη τίποτε. Έχει πολύ δρόμο ακόμη. Πολύ και δύσκολο δρόμο.

Παίξαμε απέναντι στις καλύτερες ομάδες του ομίλου μας και καταφέραμε να κερδίσουμε με θέληση για δουλειά. Πήραμε αυτά που θέλαμε, αλλά τώρα ο εφησυχασμός θα είναι καταστροφικός. Και δεν θα το επιτρέψω αυτό σε κανέναν παίκτη μου. Και πάλι μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια".

Για την απουσία του Μάνταλου από την 18άδα: "Αποφασίσαμε την τελευταία στιγμή να μην παίξει. Θεωρήσαμε ότι θα είναι ρίσκο να παίξει ένα ματς υψηλών απαιτήσεων δίχως να είναι έτοιμος".

Για το που κρίθηκε το παιχνίδι τόνισε: "Διαβάσαμε καλά το πώς παίζει η Παναχαϊκή. Προσπαθήσαμε να μπλοκάρουμε το παιχνίδι της και να αντιμετωπίσουμε τα καλά στημένα της. Και νομίζω ότι με εξαίρεση μία φάση τα καταφέραμε. Για να πάρεις κάτι πρέπει να πολεμήσεις πολύ μέσα στο γήπεδο".

Για το αν έπαιξε ρόλο το γρήγορο γκολ: "Στο ποδόσφαιρο τα αν δεν παίζουν ρόλο. Πρέπει τα πάντα να τα δείχνεις μέσα στο γήπεδο. Τα παιδιά έδειξαν ότι ακόμη και χωρίς το γρήγορο γκολ θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι".