Δέλλας: "Δεν ήθελε να μπει η μπάλα"

Στην ατυχία στάθηκε ο Τραϊανός Δέλλας μετά το 0-0 με τον Ηλυσιακό.

Δέλλας: "Δεν ήθελε να μπει η μπάλα"
INTIME SPORTS

"Χάσαμε δύο βαθμούς στην έδρα μας, αν και πιστεύω η εικόνα του παιχνιδιού και οι φάσεις που κάναμε δεν αντικατροπτίζουν το αποτέλεσμα. Υπάρχουν κι αυτές οι μέρες που η μπάλα δε σε θέλει, τις φάσεις δεν τις κάνεις γκολ και μοιραία έρχεται ένα αποτέλεσμα που δεν το έχεις υπολογίσει. Για μας δεν αλλάζει κάτι: στα επόμενα 3 ματς θα πρέπει να έχουμε εξασφαλίσει την άνοδο στην κατηγορία, που είναι ο αρχικός στόχος. Τα παιδιά προσπάθησαν... Κάποιες φορές ορθόδοξα, κάποιες ανορθόδοξα. Όλα μέσα από τη δουλειά βελτιώνονται, αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και στα επόμενα τρία ματς θα έχει κλειδώσει η άνοδος", τόνισε αρχικά ο προπονητής της ΑΕΚ για να δεχθεί στη συνέχεια ερωτήσεις:

- Χρειάζεται να μπει παίκτης που το πρωί είχε πυρετό για να κερδίσει η ΑΕΚ αυτό το παιχνίδι;

"Το τι κάνουμε εμείς με τους παίκτες και πως τους διαχειριζόμαστε αφορά εμάς. Είναι εσωτερικό θέμα. Το αν ήταν άρρωστος ο Πλατέλλας και δεν μπορούσε να ξεκινήσει, έχει να κάνει με εμάς και σε συζήτηση με το ιατρικό τιμ και τον παίκτη".

- Είναι δυνατόν να φτάσαμε τέλη Μάρτη και ακόμα να μετράμε πόσες νίκες χρειάζεται η ομάδα για να πάρει την άνοδο και μαθηματικά;

"Αυτό είναι το σημαντικό για μένα, αυτή τη στιγμή".

News 24/7

24MEDIA NETWORK