Δέλλας: "Είμαι τυχερός που έχω αυτούς τους παίκτες"

Μέλι έσταζε για τους παίκτες του ο Τραϊανός Δέλλας μετά το θρίαμβο της ΑΕΚ επί του Ατρομήτου στο ΟΑΚΑ.

Δέλλας: "Είμαι τυχερός που έχω αυτούς τους παίκτες"

Ο προπονητής της Ενωσης τόνισε: "Αν πρέπει να είμαστε συνέχεια σε κάθε παιχνίδι αυτό που ζητάω, να δίνουν το 110% των δυνατοτήτων τους, θα έχουμε τέτοιες εμφανίσεις και αποτελέσματα. Είμαι τυχερός που έχω αυτά τα παιδιά. Η σημερινή μας απόδοση έκρινε το ματς. Από τη δική μας απόδοση κρίνονται και τα ματς στη Β' Εθνική. Δεν θέλω να μιλήσω για το μέλλον. Κοιτάμε πως θα βγούμε από την κατηγορία. Του χρόνου είναι άλλη ιστορία. Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι. Εμείς στην ομάδα, εσείς μπορείτε

Σίγουρα όταν βλέπεις την προσπάθεια των παιδιών μέσα στο γήπεδο και η συνολική ομάδα είναι καλή, είσαι χαρούμενος. Αλλά δε με ξεγελάει. Χαιρόμαστε σήμερα, αλλά αν δεν είμαστε προσγειωμένοι η σφαλιάρα είναι κοντά.

O Ατρόμητος είναι μία έμπειρη ομάδα. Δεν νομίζω ότι το σημερινό παιχνίδι είναι κριτήριο για μία ομάδα σαν τον Ατρόμητο. Τους είχαμε διαβάσει καλά και για καιρό. Το ότι δεν έπιασε την απόδοση που ήθελε ο αντίπαλος, έχει να κάνει και με τη δική μας εικόνα. Πιέσαμε ψηλά. Αυτό ήθελα. Είμαστε μία ομάδα που ξέρει να πιέζει, να κρατάει μπάλα.

Ο Γιόχανσον είναι ένας παίκτης που θα μας βοηθήσει. Όπως κι όλα τα παιδιά. Το πιο σημαντικό είναι τι πρέπει να κάνουν μέσα στο γήπεδο. Δεν έχει σημασία τα πρόσωπα. Σημασία έχει η συνολική εικόνα της ομάδας. Το ευχάριστο για μένα είναι πως όλα τα παιδιά αφομοιώνουν αυτό που πρέπει και δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά στην απόδοση. Μπορεί λίγο, αλλά όχι πολύ. Μην πάμε σε συνεργασίες μέσα στο γήπεδο.΄Είναι και οι 11 μέσα στο γήπεδο που πρέπει να κάνουν αυτό που πρέπει. Και γι' αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά, για να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο, να βάλουν γκολ και να μην απειληθούμε καθόλου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK