Δέλλας: "Γιατί να μην πάρουμε το Κύπελλο;"

Ιδιαίτερα ορεξάτος παρουσιάστηκε ο Τραϊανός Δέλλας στη συνέντευξη Τύπου μετά την ισοπαλία στην Κέρκυρα. Διαβάστε τα όσα είπε ο τεχνικός της Ένωσης για την αναμέτρηση, τον Σοϊλέδη, αλλά και τον μεγάλο στόχο της ομάδας του.

Δέλλας: "Γιατί να μην πάρουμε το Κύπελλο;"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τραϊανού Δέλλα:

"Ήρθαμε για να παίξουμε ένα ματς κυπέλλου απέναντι σε μια πολύ οργανωμένη ομάδα. Παίχθηκε μόνο το πρώτο ημίχρονο. Υπάρχει και το δεύτερο ημίχρονο, η ρεβάνς στο Ολυμπιακό στάδιο. Το αποτέλεσμα πάντως είναι θετικό. Στα πρώτα 25 λεπτά δεν μπήκαμε καλά στο γήπεδο. Ο αντίπαλος κράτησε τη μπάλα και μας πίεσε.

Στο δεύτερο ημίχρονο, μετά το γκολ που δεχθήκαμε, αλλάξαμε αγωνιστικό πρόσωπο, πετύχαμε γκολ και αν είχαμε λίγο πιο καθαρό μυαλό θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλο. Το ματς αυτό τελείωσε για εμάς. Κάναμε ένα βήμα. Αυτό που θα πρέπει τώρα να κάνουμε είναι να τελειώσουμε τη δουλειά στον επαναληπτικό", ήταν αρχικά τα λόγια του τεχνικού της ΑΕΚ, ο οποίος σχετικά με τον Άρη Σοϊλέδη ανέφερε:

" Είναι ένα παιδί που έχει ταλαιπωρηθεί πολύ. Δουλεύει όμως πάρα πολύ και προσπαθεί να προσαρμοστεί για να μπορέσει να αγωνιστεί με την ομάδα. Έχουμε πάρα πολλά προβλήματα, όμως το σημαντικό είναι ότι όλα τα παιδιά όσες φορές έχει χρειαστεί μπαίνουν στο γήπεδο και ανταποκρίνονται στα καθήκοντά τους".

Σε ερώτηση που δέχθηκε σχετικά με το αν βλέπει αυτά τα ματς ως τεστ ενόψει Σούπερ Λίγκας ο Δέλλας απάντησε: " Φυσικά δεν τα βλέπω ως τεστ. Δεν υπάρχουν τεστ, υπάρχουν μόνο επίσημα παιχνίδια και η ομάδα πρέπει να αποδεικνύει σε κάθε παιχνίδι την ποιότητά της και τη δουλειά που γίνεται στο γήπεδο».

Καταλήγοντας σχετικά με το αν το Κύπελλο είναι στόχο της ΑΕΚ είπε: " Το έχουμε ξαναπεί ότι βασικός μας στόχος είναι το πρωτάθλημα, αλλά στο κύπελλο θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται. Αν αυτό το μακριά είναι ο τελικός, ας είναι ο τελικός. Και γιατί όχι και να το πάρουμε".

Διαβάστε ακόμη:

Κέρκυρα - ΑΕΚ 1-1 (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK