Δέλλας: "Πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι"

Στην πολύ σημαντική από βαθμολογικής άποψης νίκη, στάθηκε ο κόουτς της ΑΕΚ, Τραϊανός Δέλλας μετά το ματς με τον Φωστήρα. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου.

Δέλλας: "Πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά όσα είπε:

"Μετά το ανεπιτυχές αποτέλεσμα την Κυριακή, θέλαμε σήμερα τους 3 βαθμούς, προσπαθώντας να δώσουμε ανάσες σε κάποια παιδιά και να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν αγωνιστεί μέχρι στιγμής.

Στο πρώτο ημίχρονο επηρεαστήκαμε λίγο, ο Φωστήρας είναι η μοναδική ομάδα που μας δημιούργησε φάσεις για γκολ. Στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι και στο πρώτο ημίχρονο το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο αν είχε καταλογιστεί το γκολ στη φάση του Φαγέ που η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Οι 3 βαθμοί μετράνε μετά από 2-3 δύσκολες μέρες που είχαμε, πλέον κοιτάμε μπροστά και πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι, ήρεμοι όπως είμαστε πάντα και να παίρνουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε.

Είναι δύσκολο για τα παιδιά που δεν παίζουν καθόλου να προσαρμοστούν εύκολα και αυτό το διαπιστώσαμε στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι. Πρέπει όλοι οι παίκτες να είναι έτοιμοι γιατί η ομάδα θα τους χρειαστεί ανά πάσα στιγμή. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο και θα δούμε τι έχουμε καταφέρει. Ο τραυματισμός του Κορδέρο απ’ότι φαίνεται είναι σοβαρός και σήμερα το βράδυ θα δούμε τι έχει.

Σε κάθε παιχνίδι χάνουμε και από έναν παίκτη και αυτό μας κάνει τη ζωή δύσκολη. Έχω εμπιστοσύνη στο ρόστερ και την Κυριακή θα πρέπει να πάρουμε άλλους τρεις βαθμούς.

Το πρώτο ματς μετά τις γιορτές θα είναι κόντρα στον Ατρόμητο στις 8 Ιανουαρίου και θα υπάρξει λίγος χρόνος για να επιστρέψουν οι παίκτες από τους τραυματισμούς.

Αυτό που με απασχολεί περισσότερο είναι το ματς της Κυριακής και μείζον για μένα είναι οι τρεις βαθμοί από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αφού περάσει και αυτό το παιχνίδι τότε θα δούμε πως θα προετοιμαστούμε για τον Ατρόμητο.

Συγχαρητήρια στον Κριστόφ γιατί έχω δει πολλά παιχνίδια του Φωστήρα. Κάνει πολλή καλή δουλειά και σήμερα ήρθε στο ΟΑΚΑ μια ομάδα που προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο και έκανε πολλές φάσεις. Φαίνεται ότι εκτός από καλός παίκτης είναι και καλός προπονητής".

Διαβάστε ακόμη:

Αυτή ήταν ΑΕΚ (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK