Δέλλας: "Προχωράμε και όπου πάμε"

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Τραϊανός Δέλλας στη συνέντευξη Τύπου μετά από τη νίκη επί της Κέρκυρας και κατ' επέκταση την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου. "Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα", υπενθύμισε ο "Κολοσσός".

Δέλλας: "Προχωράμε και όπου πάμε"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός της ΑΕΚ δήλωσε αρχικά: "Πριν από τα δύο ματς με την Κέρκυρα, είχα πει στους παίκτες μου πως με δύο μέτριες εμφανίσεις ρισκάρεις την πρόκριση. Με μία μέτρια και καλή είναι σχεδόν δική σου η πρόκριση και με δύο καλές την έχεις.

Στο πρώτο ημίχρονο, αυτό της Κέρκυρας ήταν μέτρια η εικόνα μας και θέλαμε μία καλή εμφάνιση σήμερα. Τα παιδιά το έδειξαν από την αρχή. Σήμερα προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τη μπάλα, να βρούμε χώρους. Τα παιδιά έδειξαν δύναμη, πρέσαραν. Η πρόκριση ήρθε βάσει εικόνας απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Το ματς αυτό τελείωσε.

Έχουμε σε τρεις μέρες πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο στόχος μας. Στο Κύπελλο όπου μπορούμε να φτάσουμε θα φτάσουμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά και στο φίλο μου τον Μιχάλη καλή συνέχεια και δίκαιη παραμονή".

Ερωτηθείς αν η ΑΕΚ μπορεί να κατακτήσει το Κύπελλο, ο "Κολοσσός" απάντησε: "Εμείς σε κάθε παιχνίδι θα δίνουμε το 100% και ό,τι παίρνουμε απ' αυτό. Εδώ που φτάσαμε θα δούμε και την κλήρωση. Μην λέμε μεγάλα λόγια. Ούτε εσείς να γράφετε. Αυτό που σκέφτομαι είναι το επόμενο παιχνίδι για το πρωτάθλημα".

Για τον Δημήτρη Κολοβέτσιο είπε: "Είχε έναν τραυματισμό. Σύντομα θα είναι κοντά μας. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK