Δέλλας: "Σοβαροί ως το τέλος"

Σοβαρότητα και νίκες ως το τέλος του πρωταθλήματος ζήτησε από τους παίκτες του ο Τραϊανός Δέλλας, μέσω των δηλώσεών του στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με το Αιγάλεω, ενώ αποκάλυψε πως την Τρίτη ο Ντακόλ θα μπει στο χειρουργείο και κατά συνέπεια η χρονιά τελείωσε γι' αυτόν.

Δέλλας: "Σοβαροί ως το τέλος"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ μετα τη νίκη επί του Αιγάλεω:

" Μετά και την μαθηματική άνοδο, όπως είχα πει θέλω στα επόμενα ματς να δώσουμε ευκαιρία σε παιδιά που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής. Ξέραμε ότι είχε ρίσκο αυτό. η εικόνα δεν θα ήταν ίδια. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλή η εικόνα, μέτρια ήταν. Στο δεύτερο που αλλάξαμε σε διάταξη και πρόσωπα βελτιώθηκε η εικόνα, βάλαμε γκολ, χάσαμε ευκαιρίες και έγιναν και δύο ευκαιρίες για να δεχθούμε γκολ αφού μείναμε με 10.

Τα παιδιά βέβαια είχαν και λίγο άγχος, παίζοντας μπροστά στον κόσμο. Πρέπει όμως να διαχειρίζονται το άγχος τους, να αντέχουν, αν θέλουν να παίζουν σε μία ομάδα όπως η ΑΕΚ. Θέλουμε άλλες τρεις νίκες για να κλείσει η χρονιά καλά. Πρέπει να είμαστε το ίδιο σοβαροί ως το τέλος.

Την Τρίτη θα μπει για εγχείρηση ο Ντακόλ για το πρόβλημα στον ώμο. Για να κερδίσουμε χρόνο ώστε να είναι καλά τη νέα χρονιά. Θέλουμε αυτοί που είχαν προβλήματα, να μην ταλαιπωρούνται άλλο. Για να τους έχει και του χρόνου η ομάδα.

Προσπάθησα να μην τους βάλω όλους μαζί στην ενδεκάδα. Να τους δώσω την ευκαιρία να υποστηριχθούν από κάποια άλλα παιδιά. Είναι επικίνδυνο αυτό, να μπαίνουν όλοι μαζί. Για τα νέα παιδιά κυρίως".

News 24/7

24MEDIA NETWORK