Δέλλας: "Θέλω πρωτάθλημα με την ΑΕΚ"

Ο Τραϊανός Δέλλας μιλάει στην υπηρεσία ΤΙΜ ΑΕΚ για την επιστροφή του στην Ελλάδα και τους άμεσους στόχους του

Δέλλας: "Θέλω πρωτάθλημα με την ΑΕΚ"
«Η κατάκτηση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ήταν το αποκορύφωμα στην ποδοσφαιρική μου σταδιοδρομία. Αγωνίστηκα για τέσσερις περιόδους σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου, το Ιταλικό. Θέλω να χαρώ την κατάκτηση και ενός πρωταθλήματος σε επίπεδο συλλόγων και θέλω αυτό να συμβεί φορώντας τη φανέλας της ΑΕΚ».

Ο Τραϊανός Δέλλας μιλάει στην υπηρεσία ΤΙΜ ΑΕΚ για την επιστροφή του στην Ελλάδα και τους άμεσους στόχους του. Ο διεθνής άσσος μετά την κατάκτηση του EURO 2004 και θητεία τεσσάρων χρόνων στο Ιταλικό πρωτάθλημα επέστρεψε στην Ελλάδα προκειμένου να υλοποιήσει το μοναδικό ανεκπλήρωτο στόχο του, ένα πρωτάθλημα με τη φανέλλα της ΑΕΚ.

Ολόκληρη η συνέντευξη του Τραϊανού Δέλλα διατίθεται μέσω βίντεο για τους κατόχους του AEKmobile της TIM.
Επέστρεψε στην Ελλάδα λαμβάνοντας υπόψη την οργάνωση της ομάδας που βρίσκεται πλέον σε διεθνές επίπεδο. Θα προσφέρει στην ΑΕΚ δίνοντας τον καλύτερο εαυτό του, με επιπρόσθετο στοιχεία τις εμπειρίες από το καμπιονάτο. Θεωρεί την ΑΕΚ έτοιμη να πρωταγωνιστήσει στο Ελληνικό πρωτάθλημα και να νικήσει στο ντέρμπυ της ερχόμενης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό στάδιο.

Η ΑΕΚ δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από τους μεγάλους Ευρωπαϊκούς συλλόγους προσφέροντας τις ιδανικές συνθήκες στους ποδοσφαιριστές της. Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ είναι οι καλύτεροι στην Ελλάδα δίνοντας στους παίκτες μεγάλη αυτοπεποίθηση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK