Δέλλας: «Την επόμενη εβδομάδα οι εισηγήσεις μου στον Μπάγεβιτς»

Ο Τραϊανός Δέλλας αναφέρθηκε στη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες της ΑΕΚ αλλά στάθηκε και στο επικείμενο ραντεβού με τις κεφαλές του ποδοσφαιρικού τμήματος της «Ένωσης» με αντικείμενο τον αγωνιστικό σχεδιασμό.

Δέλλας: «Την επόμενη εβδομάδα οι εισηγήσεις μου στον Μπάγεβιτς»
INTIME SPORTS

Ο Τραϊανός Δέλλας πήρε μία πρώτη –δυνατή- γεύση από τους πιτσιρικάδες της ΑΕΚ στο 45ο φιλικό με την Αγία Άννα το οποίο έγινε στο Ζεφύρι, για φιλανθρωπικό σκοπό. Ο προπονητής της «Ένωσης» μετά το τέλος του αγώνα αναφέρθηκε στη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες αλλά και στο επικείμενο ραντεβού με τις υπόλοιπες κεφαλές του ποδοσφαιρικού τμήματος στην οποία θα καταθέσει τις απόψεις του.

Για τη συνάντηση σχετικά με τον αγωνιστικό σχεδιασμό: «Περιμένουμε να γίνει την επόμενη εβδομάδα. Να τελειώσουν πρώτα οι προπονήσεις που έχουν απομείνει. Μετά να καθίσουμε να προγραμματίσουμε για τη νέα σεζόν για να είμαστε έτοιμοι από την αρχή. Όπως σας έχω πει, οι σκέψεις μου είναι κατασταλαγμένες για το τι πρέπει να γίνει. Θα κάνω τις εισηγήσεις μου στον κύριο Μπάγεβιτς και στον Νίκο Λυμπερόπουλο και από εκεί και πέρα θα αποφασίσουν τι είναι καλύτερο να γίνει»

Για τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες και για την …παρακολούθηση των μικρών από την πρώτη ομάδα: «Ακόμη και στο τέλος της περιόδου η ΑΕΚ δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο και είναι μέρος της δουλειάς που κάνει η ΑΕΚ. Ήθελα να δω κάποια από τα παιδιά που έρχονται από πίσω. Φαίνεται πως η δουλειά στις Ακαδημίες έχει αποτέλεσμα, αλλά τα παιδιά θέλουν ακόμη πολύ δουλειά. Όμως, αυτός είναι ο στόχος μας. Να εμπλουτιστεί κάποια στιγμή η ομάδα από τα νεαρά παιδιά. Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους προπονητές των Ακαδημιών, τον Άκη Ζήκο, τον κ. Μπουρακί. Αυτοί θα κρίνουν αν αυτά τα παιδιά μπορούν να αντέξουν μια προετοιμασία πρώτης ομάδας. Χαρά μου θα είναι να δουλέψω με νεαρά παιδιά».

News 24/7

24MEDIA NETWORK