Δεν ανησυχούν για αφαίρεση βαθμών!

Οι πρώτες -ανεπίσημες- αντιδράσεις στην "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ μετά την κλήση σε απολογία για το άρθρο 29. Τι είχε συμβεί όταν είχε κληθεί ο πρόεδρος του Ατρομήτου Γιώργος Σπανός για την επίθεση στον βοηθό Κούρεντα...

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές δεν υπήρχε επίσημη αντίδραση από πλευράς Ολυμπιακού σχετικά με τις κλήσεις σε απολογία από τον αθλητικό εισαγγελέα, αλλά και την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ. Σε ανεπίσημο επίπεδο, ωστόσο, υπήρξαν οι πρώτες αντιδράσεις.

Το πρώτο και σημαντικότερο που μπορεί να επισημανθεί είναι ότι στην Πλατεία Αλεξάνδρας δεν ανησυχούν για τιμωρία αφαίρεσης βαθμών, καθώς όπως επισημαίνουν καλά ενημερωμένες πηγές "δεν αποδεικνύεται από πουθενά κάτι τέτοιο...".

Αφήνουν να εννοηθεί ότι το κατηγορητήριο σε ό,τι αφορά το σκέλος της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ, είναι στον... αέρα και θα πρέπει να αποδειχθεί στην ακροαματική διαδικασία, με την επισήμανση ότι με τα στοιχεία και τις εκθέσεις που υπάρχουν δεν στέκεται και δεν μπορεί να προκαλέσει τιμωρία αφαίρεσης βαθμών όπως προβλέπει το άρθρο 29 του ποινικού κώδικα. Απορούν, επίσης, πώς ήταν διαφορετική η κλήση του αρμοδίου οργάνου της ΕΠΟ από εκείνη του αθλητικού εισαγγελέα κ. Μπαξεβάνη.

Κάποιοι δεν έχουν ξεχάσει, επίσης, πως όταν ο πρόεδρος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός, επιτέθηκε φραστικά κι έπιασε από το λαιμό τον βοηθό διαιτητή Κούρεντα μετά από τον αγώνα με τους "ερυθρόλευκους" στο Περιστέρι, είχε κληθεί σε απολογία με το άρθρο 28 και είχε τιμωρηθεί ο ίδιος με έναν χρόνο αποκλεισμό και 20.000 ευρώ πρόστιμο, ενώ η ΠΑΕ πλήρωσε 4,6 χιλιάδες ευρώ κι έδωσε έναν αγώνα κεκλεισμένων των θυρών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK