ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν απέφυγε το Βελιγράδι ο Ολυμπιακός

Η Μπουντούτσνοστ δεν κατάφερε να γυρίσει το εις βάρος της 2-0, η έκπληξη δεν έγινε και ο Ολυμπιακός θα παίξει με την Παρτιζάν για τη θέση στα πλέι οφ των πρωταθλητών του Champions League.

Δεν απέφυγε το Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Partizan players celebrate after winning Serbia's national Cup final soccer match against Red Star, in Belgrade, Serbia, Saturday, May 27, 2017. Partizan won 1-0. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP

Η πρώτη αποστολή του Ολυμπιακού στο δρόμο για την είσοδο – επιστροφή στους ομίλους του Champions League περνάει και από το Βελιγράδι. Η Παρτιζάν δεν έπεσε στην παγίδα, υπερασπίστηκε το 2-0 του πρώτου αγώνα με την Μπουντούτσνοστ και φεύγοντας με το 0-0 από την Ποντγκόριτσα έγινε η αντίπαλος των πρωταθλητών στο επόμενο σταύρωμα.

Ίσως η ιστορία είχε γραφεί διαφορετικά, αν στο 35′ ο Βλαϊσάβλιεβιτς είχε βρει εστία και όχι το δοκάρι του Κλιάιτς. Το 1-0 σ’ εκείνο το σημείο θα διαφοροποιούσε σίγουρα τη συνέχεια. Δεν έγινε, η Παρτιζάν είχε δικό της δοκάρι στο 43′, μετά από προσπάθεια του Όστοιτς, και κατάφερε να πάρει το αποτέλεσμα που ήθελε χωρίς να κινδυνεύσει ιδιαίτερα στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης.

Η σύνθεση της Παρτιζάν: Κλιάιτς, Βουλίτσεβιτς, Όστοϊτς, Τσίρκοβιτς, Μίλετιτς, Κόσοβιτς, Έβερτον, Γιάνκοβιτς (82′ Μιχαΐλοβιτς), Λεονάρντο (88′ Πάντιτς), Τζουρίτσκοβιτς (91′ Ίλιτς), Τζούρτζεβιτς

Στα πλέι οφ προκρίθηκαν επίσης η Ριέκα (Κροατία), η Βαρντάρ (ΠΓΔΜ), η Καραμπάγκ (Αζερμπαϊτζάν), η Χαφναρφιόρντουρ (Ισλανδία), η Αστάνα (Καζακστάν) και η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (Λευκορωσία)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK