Δεν αστειεύεται η Ίντερ: "σκάει" νέα πρόταση για Μανωλά!

Η Ρόμα αδυνατεί να έρθει σε συμφωνία μαζί του για νέο συμβόλαιο και η Ίντερ πάει να το εκμεταλλευτεί με βελτιωμένη πρόταση για τον Κώστα Μανωλά. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Inter Milan's Mauro Icardi,left, and Roma's Kostas Manolas vie for the ball during an Italian Serie A soccer match between Inter Milan and Roma, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Feb. 26, 2017. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Mauro Icardi,left, and Roma's Kostas Manolas vie for the ball during an Italian Serie A soccer match between Inter Milan and Roma, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Feb. 26, 2017. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Ο Κώστας Μανωλάς εξακολουθεί να παραμένει "αγκάθι" για τη διοίκηση της Ρόμα καθώς αδυνατεί να έρθει σε συμφωνία μαζί του για επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών (το υπάρχον συμβόλαιο λήγει το 2019, με τον Έλληνα διεθνή άσο να επιθυμεί ωστόσο γενναία αύξηση των ετήσιων αποδοχών του που αυτή τη στιγμή είναι στο 1.500.000 ευρώ) και αυτό έχει κάνει πολλούς συλλόγους να καραδοκούν για να τον αρπάξουν.

Οι σειρήνες από το εξωτερικό είναι η Τσέλσι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Άρσεναλ, ωστόσο όλα δείχνουν το τελευταίο διάστημα πως η μεγαλύτερη απειλή για τους Ρωμαίους στην προσπάθειά τους να κρατήσουν τον Μανωλά προέρχεται από εγχώριο ανταγωνιστή τους.

Romas Kostas Manolas, left, celebrates with teammate Alessandro Florenzi after scoring, during a Serie A soccer match between Roma and Inter Milan, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Oct. 2, 2016. (AP Photo/Andrew Medichini)
Romas Kostas Manolas, left, celebrates with teammate Alessandro Florenzi after scoring, during a Serie A soccer match between Roma and Inter Milan, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Oct. 2, 2016. (AP Photo/Andrew Medichini) AP

Για την ακρίβεια από τον ιταλικό βορρά, με τη νέα διοίκηση της Ίντερ να επιθυμεί να ισχυροποιήσει το ρόστερ των "νερατζούρι" το καλοκαίρι και να έχει βάλει τον 25χρονο άσο ως μία από τις προτεραιότητές της ενόψει της έναρξης της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Σύμφωνα μάλιστα με αποκάλυψη του ιταλικού τηλεοπτικού σταθμού "Premium Sport" το απόγευμα της Τρίτης (28/3) η Ίντερ είναι έτοιμη να παρουσιάσει μία τρομερή προσφορά στην Ρόμα για τον παίκτη που θα είναι ύψους 39.000.000 ευρώ, με 32 εκατομμύρια να είναι το στάνταρ ποσό και τα άλλα 7 να είναι συνδεδεμένα με μπόνους.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο νέος αθλητικός διευθυντής της Ρόμα, Μόντσι, που θα πάρει τη θέση του Βάλτερ Σαμπατίνι, θα έχει μία εξαιρετικά δύσκολη αποστολή αυτό το καλοκαίρι που δεν είναι άλλη από την προσπάθεια να κρατήσει στην Τριγκόρια τον Κώστα Μανωλά και να μην τον αφήσει να ντυθεί νερατζούρο.

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

News 24/7

24MEDIA NETWORK