Δεν αστειεύεται η Μπάγερν: Πιέζει για την απόκτηση άσου της Παρί

Τις διαδικασίες για τον δανεισμό του Νόρντι Μουκιέλε από την Παρί Σεν Ζερμέν προχωρά η Μπάγερν Μονάχου σύμφωνα με όσα αναφέρει σε δημοσίευμά του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Δεν αστειεύεται η Μπάγερν: Πιέζει για την απόκτηση άσου της Παρί
Ο Τόμας Τούχελ στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου AP

Την απόκτηση του Έρικ Νταίερ από την Τότεναμ ανακοίνωσε η Μπάγερν Μονάχου με τα δημοσιεύματα μάλιστα να αναφέρουν πως στο deal μεταξύ των δύο ομάδων η γερμανική ομάδα δεν έδωσε κάποιο ποσό μπροστά αλλά υπάρχουν στη συμφωνία κάποιες ρήτρες στόχων οι οποίες και φτάνουν συνολικά τα 2.500.000 ευρώ.

Η Μπάγερν δεν θα αρκεστεί στον Άγγλο στόπερ καθώς παράλληλα προχωρά για την απόκτηση και αριστερού μπακ με τον Τούχελ να έχει κυκλώσει την περίπτωση του Νόρντι Μουκιέλε από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος αναφέρει πως η Μπάγερν ζητά τον δανεισμό του παίκτη μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι, καλύπτοντας το 100% του μισθού του με την προοπτική να μπει οψιόν αγοράς του.

Προς το παρόν, η Παρί δεν έχει πει το οριστικό "ναι" για να κλείσει το deal αλλά αυτό δεν αποκλείεται να συμβεί εντός των επόμενων ημερών.

Ο Μουκιέλε τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει 10 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 1 ασίστ στο ενεργητικό του, ενώ θυμίζουμε πως η γαλλική ομάδα τον έκανε δικό της το καλοκαίρι του 2022 αντί του ποσού των 13.000.000 ευρώ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Γιουνάιτεντ τσεκάρει 18χρονο Βέλγο χαφ με πρόσφατη παρουσία στα ελληνικά γήπεδα

Ρεάλ: Η επική αντίδραση του Κρόος στις αποδοκιμασίες των Σαουδαράβων

Ο Πεπ αποθέωσε τον νέο Πάλμερ αλλά δεν θέλει να δει το ίδιο σίριαλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK