Δεν αστειεύεται ο Πλατανιάς και βλέπει Ευρώπη

Με τον Γιώργο Παράσχο να... μυρίζεται το λάθος και να κάνει αλλαγή στο 24ο λεπτό, ο Πλατανιάς νίκησε 3-0 τον Αστέρα την Κρήτη και επέστρεψε στην πρώτη 5άδα του πρωταθλήματος. Δυο γκολ ο Γιακουμάκης.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΕΛΤΖΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
platanias panigiriki EUROKINISSI SPORTS

Που πάει ο κύριος Γιώργος; Μετά την πανηγυρική νίκη που συνδυάστηκε με 500 παρουσίες στους πάγκους κόντρα στον Παναιτωλικό, ο Πλατανιάς του Παράσχου συνέχισε τις... υψηλές πτήσεις και διέλυσε με 3-0 τον Αστέρα.

Βέβαια, στο ξεκίνημα του αγώνα οι Αρκάδες ήταν αρκετά επικίνδυνοι και γι' αυτό το λόγο ο έμπειρος τεχνικός έβγαλε τον Κάργα και πέρασε τον Γιορέντε μόλις στο 24'. Στο ίδιο λεπτό ο Πλατανιάς έκανε το 1-0!

Ο Σίγκνεβιτς έστρωσε στον τον Μενδρινό που σούταρε, ο Ντοναρούμα απέκρουσε και ο Γιακουμάκης με διπλή προσπάθεια άνοιξε το σκορ. Ο Αστέρας έχασε καλή ευκαιρία με τους Καλτσά και Μάσα για το 1-1, με τον Πλατανιά να κάνει το 2-0 ξανά με τον Γιακουμάκη στο 51' με κεφαλιά.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Μουνάφο στο 63ο λεπτό μετά από λάθος διώξιμο του Ματίας Ιγκλέσιας.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Κοκκαλάς, Καρυπίδης, Μπανανά, Κάργας (Γιορέντε 24'), Βάντερσον, Στάθης, Μουνάφο, Μενδρινός (Στανισάβλιεβιτς 79'), Μανούσος, Γιακουμάκης, Σίγκνιεβιτς (Πριντέτα 64').

ΑΣΤΕΡΑΣ: Ντοναρούμα, Γιαννούλης, Κυριακόπουλος, Γκαϊντούτσικ, Σελίν, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης (Μπαστιάνο 87'), Καλτσά, Μάσα (Φαρίνια 45'), Μανιάς.

Σκόρερ: 1-0 (Γιακουμάκης 24'), 2-0 (Γιακουμάκης 51'), 3-0 (Μουνάφο 63').

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE

News 24/7

24MEDIA NETWORK