Δεν διαλέγει αντίπαλο για τον τελικό ο Ντιντάκ

Ο αριστερός μπακ της ΑΕΚ, Ντιντάκ Βιλά, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον Σπύρο Κοντό, αμέσως μετά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Τι είπε για τους αγώνες με τον Ολυμπιακό, τον Μανόλο Χιμένεθ και τον τελικό του Κυπέλλου!

Δεν διαλέγει αντίπαλο για τον τελικό ο Ντιντάκ
Ντίντακ ΑΕΚ

Για το ποιες είναι οι σκέψεις του για την πρόκριση στον τελικό έπειτα από δύο δύσκολους αγώνες: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», παίξαμε πάρα πολύ καλά, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Απόψε (σ.σ χθες) είχαμε την ευκαιρία να τελειώσουμε το παιχνίδι, αλλά υποφέραμε λίγο παραπάνω. Ο στόχος μας όμως ήταν να βρεθούμε στον τελικό και εκεί είμαστε».

Για το ποιο ήταν το κλειδί των δύο αγώνων και αν ήταν η η αίσθηση του «τώρα ή ποτέ»: «Είχαμε χάσει στην έδρα τους στον πρώτο αγώνα για το πρωτάθλημα και θέλαμε να νικήσουμε το πρώτο παιχνίδι για το Κύπελλο».

Για το που κρίθηκε η νίκη στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ: «Παίξαμε πάρα πολύ καλά στην άμυνα. Ήμασταν στιβαρή ομάδα. Βοήθησαν στην άμυνα, εκτός από την επίθεση, και ο Μάνταλος με τον Αραούχο και αυτό ήταν το κλειδί. Ήμασταν πάντα όλοι μαζί. Ο ένας έχανε τη μπάλα και ο άλλος ήταν εκεί για να την κλέψει».

Για το αν προτιμάει κάποιον αντίπαλο στον τελικό: «Δεν έχω καμία προτίμηση, θέλω να νικήσω».

Για το υπόλοιπο της σεζόν και την συμμετοχή της ΑΕΚ στα play off: «Θα πολεμήσουμε και τα έξι παιχνίδια, για να πιάσουμε τον στόχο μας».

Για την προσωπική του απόδοση: «Δεν ξεκινήσαμε καλά τη σεζόν. Αλλά στα τελευταία δεκαπέντε παιχνίδια με τον προπονητή μας τον Μανόλο Χιμένεθ, είμαστε πάρα πολύ καλοί και είμαι χαρούμενος γι” αυτό».

Για τον τομέα που τον βοήθησε ο Μανόλο Χιμένεθ να γίνει καλύτερος: «Έχει ξεκάθαρες ιδέες. Στο μυαλό του είναι ξεκάθαρο το στυλ ποδοσφαίρου που θέλει να παίξουμε, για να νικήσουμε τους αγώνες».

Για τις αλλαγές των προπονητών μέσα στη χρονιά και αν αυτό δυσκόλεψε τους παίκτες: «Ήταν δύσκολο αλλά ο Χιμένεθ μπόρεσε να καθιερώσει το ποδόσφαιρο που ήθελε να παίξουμε και το δείξαμε αυτό και στο γήπεδο. Χάσαμε μόνο μία φορά σε 21 αγώνες».

News 24/7

24MEDIA NETWORK